Ce face Antonia pentru copiii ei, de Paște. Alex Velea i-a divulgat tot planul la Vorbește Lumea: ”A venit ea cu ideea”

Alex Velea și Antonia au o familie superbă. Cei doi s-au hotărât deja ce vor face de Paște și cum își vor bucura copiii, pe Dominic și pe Akim. Pentru că au foarte multă energie, Antonia a venit și cu o soluție pentru micii năzdrăvani. 

Ce face Antonia pentru copiii ei, de Paște

Invitat la Vorbește Lumea, Alex Velea a spus că de Paște el și familia lui vor sărbători așa cum o fac în fiecare an. Se vor vedea cu părinții lui și ai Antoniei, însă pe rând, din cauza pandemiei. Artistul a vorbit și despre ce mănâncă de Paște, spunând că abia așteaptă sarmalele din piept de pui pregătite de mama lui.

„Ne bucurăm că o să fim alături de familie. O să vină ai mei. O să ne vedem pe rând și cu ai ei și cu ai mei. Ne face mama musaca ceva. Mănânc sarmale din piept de pui, nu mănânc drob. Și multă ciocolată. M-am obișnuit așa. Îmi e poftă, îți dai seama, dar mă abțin. Mă fac bodyguard dacă mănânc mult. Dacă mă duc și la sală. Știu să fac ce mănânc eu, piept de pui la grătar sau la cuptor”, a spus cântărețul. 

Velea a vorbit și despre cei doi puști ai lui. Akim și Dominic sunt plini de energie și fac numai nădrăzvănii, așa că Antonia a venit cu o idee care să îi țină ocupați măcar pentru scurt timp.

„Băieții azi sunt în ultima zi de școală. Cred că toți copiii așteaptă iepurașul. Sunt niște năzdrăvani băieții. Încercăm să îi implicăm în cât mai multe activități, pentru că nu facem față enegiei lor. Fac și înot și MMA.  Și noi facem vânătoare de ouă. Cred că în ultimii ani am tot făcut jocurile astea. Nevasta mea a venit cu jocul ăsta că nu îl știam. Am stat să căutăm ouă. Ce să primești? Felicitări și o îmbrățișare. Un ou 10 lei”, a spus Velea. 

Ce făcea Alex Velea de Paște în copilărie: „Mă simțeam ca în Las Vegas”

Cât despre amintirile sale din copilărie, Velea a spus că nu se întâmplau lucruri speciale, iar momentul cel mai importat era noaptea de Înviere, când putea să stea afară până noaptea târziu.

„Nu prea aveam haine noi de Paști. Îmi lua tata haine din târg, erau noutăți. Mă rog, erau vechituri, dar erau noutăți în cartier. N-am avut tradiția asta sau să îmi ia bicicletă că am luat premiul 1. Mergeam la biserica, ne distram. Era cam prima seara din an în care puteam să stăm mai mult pe afară părinții. Pentru mine era fabulos mă simțeam ca la Las Vegas. Dar eu mergeam la biserică. Sunt frumoase tradițiile și le păstrăm”, a continuat el. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI