Alex Velea, lovit de ghinion din cauza Antoniei. Artistul rupe tăcerea despre relația lui

Alex Velea, lovit de ghinion din cauza Antoniei. Artistul rupe tăcerea despre relația lui
Alex Velea, detalii despre relația cu Antonia

Alex Velea a vorbit despre relația cu Antonia. Ce spune celebrul artist despre povestea de iubire pe care o are alături de mama celor doi copii ai săi? Vedeta a fost lovită de ghinion.

Alex Velea, lovit de ghinion din cauza Antoniei. Ce detalii oferă despre relația sa cu solista?

Alex Velea a surprins cu o declarație la care fanii celor doi artiști nu se așteptau. Cântărețul a susținut că Antonia i-a adus ghinion pe plan muzical. Mai exact, vedeta a mărturisit că de când frumoasa a intrat în viața sa, piesele lui au fost ocolite de radio.

Artistul a făcut aceste dezvăluiri în cadrul podcastului „Aproximativ discuții”, cu Gojira, continuând cu faptul că e nemulțumit că nu a mai intrat pe radio, cu toate că are succes vizibil pe YouTube, iar nici lucrurile nu s-au schimbat în privința reușitei pe rețelele de socializare unde e foarte activ.

„De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit şi mi s-a părut că am fost, şi eu şi ea (…) ne-au băgat aşa într-un con de umbră sau şi-au dorit să ne bage. Din 2015, după Din vina ta nu m-au mai dat cu nimic.

M-au dat puţin cu Defectul tău sunt eu, chiar înainte să se nască Domi, am lansat-o cred că în noiembrie 2014. De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul Din vina ta, au bubuit-o, după care au zis ce sens mai are să mai scoţi o piesă, păi am lansat doar o piesă anul ăsta, n-am cum ca artist să scot doar o piesă”, a spus artistul.

Ce spune artistul despre botezul băieților săi?

„Dacă faceți voi o donație aici la contul afișat pe ecran mai facem. Nu, ne este suficient trei. Nu este prima vacanță cu Maya și Antonia. Foarte frumos, relaxantă. Ne place foarte mult să fim în preajma ei. Mie îmi place foarte mult să le văd pe cele două împreună, dragostea asta mamă-fiică, felul în care se comportă, cum se joacă mă încarcă pozitiv.

Nu știu nimic de botezul băieților. Nu știu, dacă o să știu ceva o să vă anunț. Chiar și bătăi. Există certurile alea normale de cuplu pe care le are toată lumea. Acum dragostea se face în doi, atât. Cel deștept cedează, ea. Nu știu. Știm să ne recunoaștem greșeala de fiecare dată. În caz că am făcut ceva care a supărat-o, știu eu cum să-mi cer iertare. Nu aș putea să îmi văd fără Antonia”
Alex Velea (Sursa: viva.ro)