Ce face Anca Țurcașiu la început de 2022. Mulți români vor fi invidioși pe artistă

Ce face Anca Țurcașiu la început de 2022. Mulți români vor fi invidioși pe artistă
Anca Țurcașiu, mai fericită ca niciodată

Anca Țurcașiu și-a surprins admiratorii chiar la începutul anului 2022! Vedeta s-a decis să facă o schimbare de peisaj, așa că nu s-a gândit de două ori atunci când a venit vorba despre plăcerea ei. Artista se bucură enorm de modul în care își petrece luna ianuarie.

Ce a făcut Anca Țurcașiu la începutul anului 2022

Multe vedete au simțit nevoia de o pauză după luna decembrie, care pentru unii artiști a venit încărcată cu evenimente. Artiștii s-au bucurat de faptul că au putut să urce pe scenă și să își surprindă fanii cu unele dintre cele mai frumoase piese, sau pur și simplu să petreacă timp cu persoanele dragi.

Totuși, situația s-a schimbat radical la începutul anului 2022. Cântăreții au plecat în destinații exotice, de vis, pentru a avea parte de câteva zile de relaxare. Printre aceștia se numără Anca Țurcașiu, care nu a stat pe gânduri de două ori înainte să își facă bagajele și să se urce în avion!

Anca Țurcașiu, fotografii inedite din vacanță

Frumoasa cântăreață adoră să călătorească și să se câștige numeroase amintiri, iar de această dată ea a ales o destinație de vis. Mulți români își doresc să ajungă în respectivul loc. De-a lungul timpului, ea a explorat mai multe zone, printre care Filipine, Cambodgia, Mexic și Myanmar.

Se pare că artista s-a îndrăgostit de Republica Dominicană, astfel că a plecat în Punta Cana pentru a se bucura de plaje superbe, apă turcoaz și mâncare plină de savoare. Bineînțeles, decorul exotic este perfect pentru ca Anca Țurcașiu să își expună silueta perfectă și formele armonioase.

„Este ca și cum aterizezi pe altă planetă”

Anca Țurcașiu nu a uitat de fanii săi, așa că a postat numeroase poze pentru ca aceștia să poată admira locația spectaculoasă. Îmbrăcată lejer, în ținute în care predomină albul, în costume de baie sau în piese perfecte pentru plajă, cântăreața arată extrem de bine. Se pare că vacanța îi priește!

„M-am întors aici. M-am întors pentru că este ca și cum aterizezi pe altă planetă…Asta am simțit și anul trecut și acum!”, a transmis Anca Țurcașiu, pe Instagram.

Anca Țurcașiu are o carieră artistică de succes, fiind o actriță și cântăreață desăvârșită. Talentul ei a propulsat-o pe cele mai înalte culmi, așa că vedeta se răsfăță ori de câte ori are ocazia prin câte o vacanță. De asemenea, de curând, aceasta și-a deschis o nouă afacere.

Vedeta a lansat o colecție de haine care îi poartă numele, în colaborare cu Atelier Bolero. Aceasta este pasionată de modă, așa că a vrut să se implice și în acest domeniu extrem de interesant.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI