Ce face Anamaria Prodan cu Reghecampf zilnic. Corinei Caciuc sigur nu îi place deloc situația

Ce face Anamaria Prodan cu Reghecampf zilnic. Corinei Caciuc sigur nu îi place deloc situația
Ce face Anamaraia Prodan in fiecare zi cu Laurentiu Reghecampf

S-a aflat ce face Anamaria Prodan cu Reghecampf zilnic. Actualei iubite a antrenorului, Corinei Caciuc, sigur nu îi va plăcea deloc situația când va afla ce se întâmplă. Anamaria Prodan a vorbit despre cum decurge relația ei cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf, și, în plus, a dezvăluit ce au ajuns să facă zi de zi.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre relația pe care o are cu fostul soț. Ce face în fiecare zi cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, părăsită de Laurențiu Reghecampf în favoarea Corinei Caciuc, care l-a făcut și tată pe vestitul antrenor, a făcut dezvăluiri despre cum decurge relația ei cu fostul soț.

Astfel, impresara de fotbal a spus că vorbește în fiecare zi cu fostul soț, lucru care o va enerva pe actuala iubită a acestuia.

Anamaria Prodan ține legătura cu Laurențiu Reghecampf?

„Eu cu Laurențiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe, ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici. Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetița asta (Corina Caciuc n.r) atât de aproape de noi? Laurențiu a fost doar o pradă ușoară”, a declarat Anamaria Prodan, conform viva.ro.

Fiul lui Laurențiu Reghecapf nu vrea să-și mai vadă tatăl

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a spus că fiul antrenorului nu poate să stea niciodată lângă iubita actuală a tatălui său.

„Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui. Eu, fetele și Laur Junior, trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu Junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru.

Laurențiu Reghecampf n-ar fi deloc fericit, potrivit fostei soții

Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică și, la cum îl știu eu, și îl știu foarte bine, suferă tare în el. La fel suferim și noi, am construit ceva împreună și nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta.

O să îl urmărească toată viața. Îi doresc să aibă putere să ducă tot ce va urma. Sper să se poată ridica și să înțeleagă că el trebuie să lupte nu numai cu fotbalul, ci și cu ceea ce vine din spate și îl trage în jos”, a mai spus Anamaria Prodan, potrivit sursei citate mai sus.