28 dec. 2021 | 16:51

Ce a făcut fiul lui Laurențiu Reghecampf de Crăciun. Oare Anamaria Prodan se va supăra?

Sport
Ce a făcut fiul lui Laurențiu Reghecampf de Crăciun. Oare Anamaria Prodan se va supăra?
Familia Prodan-Reghecampf nu-și imagina acum câteva luni în ce situație va ajunge căsnicia dintre Anamaria și Laurențiu

Ce a făcut fiul lui Laurențiu Reghecampf de Crăciun. Luca, băiatul antrenorului din prima căsnicie a acestuia, este, în mod firesc, mai apropiat de tatăl său decât de Anamaria Prodan, chiar dacă aceasta l-a crescut încă de copil. În plin scandal de divorț între impresară și Reghecampf, s-a aflat că Luca înființase o firmă, încă din 2020, împreună cu amanta tatălui său, Corina Caciuc. Acum, fiul cel mare al antrenorului a mai făcut un lucru prin care s-ar putea să-și supere mama vitregă.

Ce a făcut fiul lui Laurențiu Reghecampf de Crăciun

Ce a făcut fiul lui Laurențiu Reghecampf de Crăciun. Luca este băiatul antrenorului de la CSU Craiova din căsnicia cu Mariana Pfeiffer. Are 20 de ani și ar fi putut avea și o soră mai mare. Dar cuplul Reghe-Pfeiffer a trecut, în 1998, prin drama pierderii primei născute, Ana Lisa Cristina, la vârsta de doar 13 luni, din cauza unei malformații congenitale la inimă.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf a fost crescut, practic, de Anamaria Prodan, după divorțul mamei sale de antrenor. Legăturile familiale au fost foarte strânse până la declanșarea scandalului legat de divorțul impresarei de tehnicianul de 46 de ani.

Nu cu mult timp în urmă a apărut informația conform căreia Reghecampf și-a îndemnat fiul din prima lui căsnicie, Luca, să înființeze o firmă, anul trecut, chiar împreună cu actuala iubită a antrenorului, Corina Caciuc (30 de ani).

Oare Anamaria Prodan se va supăra?

Anamaria Prodan a reacționat dur la auzul veștii despre firma respectivă. Ea a declarat că nu știa acest amănunt, dar că e firesc că Luca nu i-a spus, el ascultându-și orbește tatăl.

„Asta e ultima pe care puteam să o văd. Din 2020 tu să ai firma, copilul meu, să aibă firmă cu amanta tatălui, iar noi în casă, eu cu Luca Reghecampf, să plângem împreună unul în brațele celuilalt…. Și Luca să fie nevoit să mă mintă de frică, dar în același timp să încerce să îi explice tatălui cine este amanta și cum o vede el… E cumplit.

Știa doar Luca Reghecampf, băiatul cel mare, băiatul meu, cel din prima căsnicie a lui Laurențiu. Încă nu mi-a spus nimic Luca, dar Luca ascultă de tatăl lui, orbește, și e normal să fie așa.

Nu am nicio legătură cu această femeie, nici nu o cunosc, nici nu am văzut-o (n.r. – Corina Caciuc, actuala iubită însărcinată a lui Laurențiu Reghecampf), nu sunt curioasă”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

A petrecut alături de mama sa naturală

Acum, Luca pare că a sfidat-o încă o dată pe femeia care, practic, l-a crescut. El și iubita sa au ales să-și petreacă Crăciunul în Germania, cu mama sa, Mariana Pfeiffer. El a postat, de altfel, mai multe fotografii pe contul de Instagram, din care se vede relația apropiată pe care o are cu cea care l-a adus pe lume.

Iubita fiului lui Reghecampf, Asiana Peng este o fostă gimnastă care a ajuns chiar și în lotul olimpic de la Izvorani. Născută din mamă româncă și tată chinez, ea a fost implicată într-un conflict cu Federația Română de Gimnastică, scrie gsp.ro. Mama gimnastei a acuzat Federația de rasism, iar Asiana s-a plâns inclusiv că antrenorii Bellu și Bitang le înfometau pe gimnaste în cantonamente.

În prezent, Asiana studieaza kinetoterapia și speră să își facă o carieră în acest domeniu. În plus, ea s-a înscris și la Școala de Antrenori, specializarea gimnastică. Pentru Asiana și Luca este primul Crăciun pe care-l petrec împreună.

 

 

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro