Ce a făcut fiul lui Laurențiu Reghecampf de Crăciun. Oare Anamaria Prodan se va supăra?

Ce a făcut fiul lui Laurențiu Reghecampf de Crăciun. Oare Anamaria Prodan se va supăra?
Familia Prodan-Reghecampf nu-și imagina acum câteva luni în ce situație va ajunge căsnicia dintre Anamaria și Laurențiu

Ce a făcut fiul lui Laurențiu Reghecampf de Crăciun. Luca, băiatul antrenorului din prima căsnicie a acestuia, este, în mod firesc, mai apropiat de tatăl său decât de Anamaria Prodan, chiar dacă aceasta l-a crescut încă de copil. În plin scandal de divorț între impresară și Reghecampf, s-a aflat că Luca înființase o firmă, încă din 2020, împreună cu amanta tatălui său, Corina Caciuc. Acum, fiul cel mare al antrenorului a mai făcut un lucru prin care s-ar putea să-și supere mama vitregă.

Ce a făcut fiul lui Laurențiu Reghecampf de Crăciun

Ce a făcut fiul lui Laurențiu Reghecampf de Crăciun. Luca este băiatul antrenorului de la CSU Craiova din căsnicia cu Mariana Pfeiffer. Are 20 de ani și ar fi putut avea și o soră mai mare. Dar cuplul Reghe-Pfeiffer a trecut, în 1998, prin drama pierderii primei născute, Ana Lisa Cristina, la vârsta de doar 13 luni, din cauza unei malformații congenitale la inimă.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf a fost crescut, practic, de Anamaria Prodan, după divorțul mamei sale de antrenor. Legăturile familiale au fost foarte strânse până la declanșarea scandalului legat de divorțul impresarei de tehnicianul de 46 de ani.

Nu cu mult timp în urmă a apărut informația conform căreia Reghecampf și-a îndemnat fiul din prima lui căsnicie, Luca, să înființeze o firmă, anul trecut, chiar împreună cu actuala iubită a antrenorului, Corina Caciuc (30 de ani).

Oare Anamaria Prodan se va supăra?

Anamaria Prodan a reacționat dur la auzul veștii despre firma respectivă. Ea a declarat că nu știa acest amănunt, dar că e firesc că Luca nu i-a spus, el ascultându-și orbește tatăl.

„Asta e ultima pe care puteam să o văd. Din 2020 tu să ai firma, copilul meu, să aibă firmă cu amanta tatălui, iar noi în casă, eu cu Luca Reghecampf, să plângem împreună unul în brațele celuilalt…. Și Luca să fie nevoit să mă mintă de frică, dar în același timp să încerce să îi explice tatălui cine este amanta și cum o vede el… E cumplit.

Știa doar Luca Reghecampf, băiatul cel mare, băiatul meu, cel din prima căsnicie a lui Laurențiu. Încă nu mi-a spus nimic Luca, dar Luca ascultă de tatăl lui, orbește, și e normal să fie așa.

Nu am nicio legătură cu această femeie, nici nu o cunosc, nici nu am văzut-o (n.r. – Corina Caciuc, actuala iubită însărcinată a lui Laurențiu Reghecampf), nu sunt curioasă”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

A petrecut alături de mama sa naturală

Acum, Luca pare că a sfidat-o încă o dată pe femeia care, practic, l-a crescut. El și iubita sa au ales să-și petreacă Crăciunul în Germania, cu mama sa, Mariana Pfeiffer. El a postat, de altfel, mai multe fotografii pe contul de Instagram, din care se vede relația apropiată pe care o are cu cea care l-a adus pe lume.

Iubita fiului lui Reghecampf, Asiana Peng este o fostă gimnastă care a ajuns chiar și în lotul olimpic de la Izvorani. Născută din mamă româncă și tată chinez, ea a fost implicată într-un conflict cu Federația Română de Gimnastică, scrie gsp.ro. Mama gimnastei a acuzat Federația de rasism, iar Asiana s-a plâns inclusiv că antrenorii Bellu și Bitang le înfometau pe gimnaste în cantonamente.

În prezent, Asiana studieaza kinetoterapia și speră să își facă o carieră în acest domeniu. În plus, ea s-a înscris și la Școala de Antrenori, specializarea gimnastică. Pentru Asiana și Luca este primul Crăciun pe care-l petrec împreună.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI