Ce face Alex Bodi acum, în arest la domiciliu. Cu cine s-a întâlnit în weekend

Ce face Alex Bodi acum, în arest la domiciliu. Cu cine s-a întâlnit în weekend
Alex Bodi, distracție în arest. A fost petrecere în casa sa, în weekend

Alex Bodi a fost plasat definitiv în arest la domiciliu, într-o localitatea ilfoveană, deși este acuzat de trafic de persoane și proxenetism. Afaceristul se află în vila sa din  data de 19 decembrie, acolo unde locuiește cu iubita lui, Daria, și unde primește adesea oaspeți. De exemplu, în acest weekend, bărbatul și-a dat întâlnire cu brigada, la o narghilea.

Alex Bodi, distracție în arest. S-a întâlnit în weekend cu băieții

Curtea de Apel Craiova a respins propunerea procurorilor DIICOT de a-i fi prelungit mandatul de arestare preventivă, așa că, din 19 decembrie, Bodi este plasat în arest la domiciliu. Acesta a urcat scările Tribunalului în 13 ianuarie, când a aflat că decizia de a sta în arest în propria casă este susținută de judecători. Tot atunci el i-a deschis proces fostei soții.

„Suntem încrezători, din moment ce nu au apărut alte probleme, normal că ne menținem pozitivitatea și dorim să se rezolve totul cât mai rapid. Acum sunt un pic cam obosit. E extenuant. Au fost două cereri: una cu arestul preventiv și cealaltă în baza prelungirii arestului la domiciliu”, spunea el în ziua cu pricina.

Și dacă veștile sunt bune, să vină invitații. În așteptarea noului termen, afaceristul și-a chemat acasă câțiva prieteni, unde au petrecut ca în vremurile bune. Narghileaua și meciurile din UFC au fost principalele activități ale acestora.

„În momentul de față, nu-mi permit să clachez, pentru că am două fetițe care înseamnă totul pentru mine și, oricât de grea ar fi o luptă, nu aș accepta înfrângerea niciodată… mereu când am avut momente dificile, oricât de greu părea, am crezut în mine și am știut ce-mi doresc de la viață. Cu cât lumea nu credea în mine și nu-mi dădea credit, cu atât mai mare era ambiția și dorința de a reuși! Dar niciodată nu poți reuși fără ajutorul Lui Dumnezeu”, a declarat Alex Bodi pe Instagram Stories.

Daria, despre perioada cât partenerul a stat închis

„Pentru mine a fost foarte dificil, în special prima zi, în primele zile, dar sunt puternică. Sunt puternică pentru Alex și el este de asemenea puternic. Timpul a trecut repede. Dar în timpul procesului a fost foarte dificil, dar acum sunt mult mai calmă. Nici nu știu să explic ce am simțit în interiorul meu, dar a fost foarte dificil în toată această perioadă”, a declarat iubita lui Alex Bodi într-un interviu pentru Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI