Alex Bodi, nepăsător după decizia judecătorilor. Ce l-a interesat pe afacerist, de fapt

Alex Bodi, nepăsător după decizia judecătorilor. Ce l-a interesat pe afacerist, de fapt
Reacție Alex Bodi la recenta decizie a judecătorilor

Alex Bodi nu mai e interesat de anumite detalii prezentate de autorități în cazul acestuia. În fața cărui lucru rămâne totuși atent celebrul afacerist? Ce l-a interesat pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu la prezentarea recentei decizii a judecătorilor?

Alex Bodi, reacție la noua decizie a judecătorilor. Un singur detaliu l-a interesat

Pentru Alex Bodi zilele sunt trase la indigo încă de la finele anului 2020. Acestuia i-a fost comunicată recent decizia jurcătorilor în privința cazului său care pare fără final. Bărbatul s-a rezentat din nou în fața judecătorilor, după ce DIICOT a contestat decizia afaceristului de a rămâne în arest la domiciliu, dorindu-se întoarcerea sa în spatele gratiilor.

Ultima decizie arată că fostul soț al Biancăi Drăgușanu va mai rămâne în același stadiu preț de încă 30 de zile. Astfel că-și va pune gândurile în ordine în liniștea și căldura casei sale, alături de Daria Radionova care îi face toate poftele. Imediat după ce a aflat hotărârea autorităților Bodi a pornit spre casă, de la Craiova în București, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să se pozeze cu fiica sa.

”Nu există sentiment mai frumos”

”Nu există sentiment mai frumos decât acela când îți strângi îngerașul în brate și el îți spune ca i-a fost dor de tine!!”, a scris Alex Bodi în dreptul imaginii cu micuța lui. Întrebat despre planurile de viitor și despre femeie alături de care își vede acum viața bărbatul a răspuns că i-a oferit deja inelul rusoaicei care i-a furat inima și speră să o conducă la altar în cursul anului acestuia.

”Cred că da (nr. nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine”, a spus Alex Bodi într-un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars.

„S-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile”

„În timp, promit că o să povestesc exact cum s-au întâmplat lucrurile. Lumea nu știa când eram eu despărțit, că plecam sau nu din relație. În momentul de față pot spune că sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea. Chiar așa e. Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață. La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile. Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva. Din punctul meu de vedere, acest eveniment, nunta, se află pe lista de dorințe”
Alex Bodi (Sursa: Antena Stars)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI