Alex Bodi a primit vestea judecătorilor, chiar astăzi. Ce se întâmplă cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi a primit vestea judecătorilor, chiar astăzi. Ce se întâmplă cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu
Alex Bodi ramane in arest la domiciliu

Alex Bodi a primit vestea judecătorilor, chiar astăzi. A fost o zi decisivă pentru afecristul din Mediaș. Ce se întâmplă cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu, citiți în articolul de mai jos.

Decizia judecătorilor în privința lui Alex Bodi. Ce se întâmplă cu averea afaceristului

Alex Bodi a primit vestea din partea judecătorilor, scrie spynews.ro. A fost o zi decisivă pentru Alex Bodi, întrucât afaceristul s-a prezentat în fața judecătorilor pentru a se lua o nouă decizie în dosarul său.

Astfel, conform judecătorilor, Alex Bodi va rămâne în continuare în arest la domiciliu.

Alex Bodi a fost plasat în arest la Domiciliu înainte de Crăciun

Înainte cu doar câteva zile de Crăciun, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost plasat în arest la domiciliu, după ce timp de mai mult de 30 de zile acesta s-a aflat în arestul IPJ Dolj.

Alex Bodi este suspect într-un dosar privind constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, șantaj și proxenetism.

Alex Bodi avea termen de judecată pe 18 ianuarie

Inițial, noul termen în dosarul lui Alex Bodi era 18 ianuarie, însă lucrurile s-au grăbit un pic, astfel încât Alex Bodi a foat dus astăzi în fața instanței. ”Nu știu ce va fi. Vedem după. Nu știu cât va dura, habar nu am. S-a amânat puțin din ce am înțeles”, a spus Alex Bodi.

Astfel, instanța judecătorească a hotărât că Alex Bodi va rămâne în continuare în arest la domiciliu. Decizia magistraților este valabilă între 17 ianuarie-15 februarie, respectiv pentru 30 de zile. După această perioadă, alex Bodi se va prezenta din nou în fața judecătorilor.

De ce nu pun judecătorii sechestru pe averea lui Alex Bodi

De asemenea, Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi, a declarat în urmă cu câteva zile că bunurile lui Alex Bodi nu au fost puse sub sechestru, totul din cauza incompletării cererii puse la dosarul în care este judecat.

Nu s-a stabilit nimic. Din cauza incompletării cererii depuse la dosar, judecătorul a considerat că mai sunt necesare documente și atunci și aici a acordat termen la 18 ianuarie. În momentul în care mă acuzi de niște infracțiuni grave și tu nu poți ca procuror să probezi că între veniturile mele, averea mea și bunurile mele există o legătură directă că as fi obținut toate aceste bunuri, sume de bani, prin infracțiuni, nu poți să pui pe averea omului sechestru”, a spus avocatul Cătălin Danciu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI