Ce îi va face Dani Oțil copilului său. Vedeta a făcut mărturisirea la TV: ”Și dacă nu plânge îl chirăi eu”

Ce îi va face Dani Oțil copilului său. Vedeta a făcut mărturisirea la TV: ”Și dacă nu plânge îl chirăi eu”
Ce îi va face Dani Oțil copilului său

Dani Oțil abia așteaptă să devină tată, așa că se pregătește intens pentru acest rol și chiar are și planuri de viitor. Astfel că matinalul și-a propus să îți crească viitorul bebeluș în așa fel încât să moștenească de la el pasiunea și dorința de a trăi sub semnul adrenalinei.

Ce îi va face Dani Oțil copilului său

La finele lunii trecute, Dani Oțil, prezentatorul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani anunța faptul că el și iubita sa, Gabriela Prisăcariu, care este mai mică cu 12 ani decât el, este însărcinată cu primul lor copil, eveniment extrem de fericit în viața lor.

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a anunțat Dani Oțil în stilul caracteristic.

Dar nici Gabriela Prisăcariu nu a stat pe gânduri și a făcut și ea atunci un anunț pe rețelele de socializare.

”Am tot primit mesaje de genul: să te văd dacă după ce faci un copil dacă mai arați așa! Challenge accepted! (provocare acceptată)”, a anunțat logodnica lui Dani Oțil pe Instagram.

”Încerc să mă pregătesc”

Dar până atunci, cei doi se pregătesc intens. Fotomodelul este preocupată de orele de pilates, deoarece nu mai are voie să facă alt sport, iar Dani Oțil știe deja cum vrea să își crească copilul.

Astfel că matinalul, un pasionat al sportului și al adrenalinei, și-ar dori ca copilul său să îl moștenească la acest capitol. Logodnicul Gabrielei Prisăcariu are și un plan în acest sens, încă de la o vârstă fragedă, de a-l antrena, după cum spune el. Astfel că în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Razvan si Dani, el a spus că imediat ce i se va naște copilul va pleca în călătorii exotice, în așa fel încât copilul să se obișnuiască cu viața palpitantă.

”Eu vă sparg. Încerc să mă pregătesc. Eu numai zboruri de 11-12 ore o să iau cu bebelușul. Eu de aia mi-am făcut copil, să îi bâzâi pe cei de pe avion. De mic îl antrenez. Și dacă nu plânge îl chirăi eu. Îi zic: urlă!”, a spus Dani Oțil în emisiunea matinală pe care o prezintă, evident, în spirit de glumă, după o discuție despre călătoriile cu bebeluși pe care a avut-o cu Ruxandra Luca.