Ce face acum Amalia, horoscopista care a demisionat de la Neatza pentru iubitul ei

Ce face acum Amalia, horoscopista care a demisionat de la Neatza pentru iubitul ei
Ce face acum Amalia,

Amalia, cea care înainte Biancăi Nuțu prezenta horoscopul de la Neatza cu Răzvan și Dani, s-a retras din televiziune.

Ce face acum Amalia, horoscopista care a demisionat de la Neatza pentru iubitul ei

În tot acest timp, Amalia și-a făcut iubit pilot și a devenit controlor de trafic aerian. Se pare însă că norocul i-a surâs frumoasei brunete, pe toate planurile. Astfel, după o pauză lungă, ea a revenit pe micul ecran chiar de ziua ei de naștere, vorbind pentru prima dată despre povestea de dragoste pe care o trăiește.

Astfel Amalia a vorbit despre schimbările din viața ei. Ea a încheiat relația cu tatăl fiului ei cu mulți ani în urmă și nu s-a temut să își asume și rolul de mamă singură. De ceva timp, ea se iubește cu un pilot de avion, iar cei doi se înțeleg perfect. Ea a spus că între ei a fost ”dragoste la prima vedere”.

„Eram stiudentă la Politehnică, la Master, și ne-au spus la un moment dat că la Tusla se va face un show aviatic și m-au întrebat dacă vreau să particip ca și voluntar și m-am dus. Ne-am cunoscut și un prieten ne-a spus: ”Voi doi trebuie să fiți împreună”. De atunci suntem împreună. A fost dragoste la prima vedere”, a povestit Amalia, la Antena Stars.

Cum se descurcă Amalia la noul job

Amalia a recunoscut că partenerul ei o ajută mult în noua carieră, experiența ei în domeniu fiind extrem de utilă. Ea a fost întrebată și cum se descurcă la noul job, iar Amalia a spus că este la început și că mai are multe lucruri de învățat, însă îi place foarte mult ceea ce face și se înțelege extraordinar cu colegii de muncă.

„E foarte mult de învățat. Încă sunt stagiar și încă mai am de învățat. (…) Îmi pace foarte mult. Am niște colegi extraordinari”, a mărturisit Amalia.

Amintim că Amalia a fost căsătorită cu Cici de la Sistem. Cei doi s-au separat în vara anului 2019, după patru de relație. Cei doi foști soți au însă custodie comună asupra fiului lor, Luca. Astfel, Cici îl vizitează mereu pe copil și îl plimbă adesea.

Amalia a plecat de la Neatza în anul 2019.

„Vă mulțumesc frumos că ați fost lângă mine atâta timp și m-ați văzut în toate momentele mele. Plus că și pe Luca l-ați văzut crescând. Astăzi face cinci ani. L-ai ținut în brațe la botez. Am stat aproape șase ani, o să-mi fie dor de voi! M-ați făcut să plâng!’, a spus emoționată Amalia Ștefania Țîrcă, la ultima ei ediție de Neatza.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI