Ramona Olaru s-a enervat rău la Neatza. Ce i-a reproșat lui Dani Oțil în direct, la TV: „Sunt așa cantitate neglijabilă?”

Ramona Olaru s-a enervat rău la Neatza. Ce i-a reproșat lui Dani Oțil în direct, la TV: „Sunt așa cantitate neglijabilă?”
Ramona Olaru s-a enervat rau la Neatza

O nouă zi, noi provocări și zâmbete luminoase la Neatza cu Răzvan și Dani. Cum ar fi diminețile noastre fără cei mai simpatici matinali de la Antena 1? Deși Răzvan Simion a lipsit astăzi de la emisiunea pe care o moderează în fiecare dimineață, Dani Oțil, Florin Ristei și Ramona Olaru au făcut o treabă excelentă, ca de fiecare dată, reușind să aducă un zâmbet pe buze telespectatorilor.

Ramona Olaru s-a enervat rău la Neatza

Și, pentru că este vineri, matinalii sunt deja cu gândul la weekend și la vacanță, deși vara se lasă așteptată. Deși temperaturile de afară nu sunt în concordanță cu data din calendar, acest lucru nu o împiedică pe frumoasa Ramona să se bucure de anotimpul estival. Din acest motiv, superba asistentă a ținut morțiș să-l certe pe colegul ei Dani.

Vorbind despre planurile lor din acest sfârșit de săptămână, Florin Ristei s-a declarat entuziasmat și mulțumit de faptul că în acest weekend va cânta la primul eveniment privat din ultimul an, din cauza pandemiei de coronavirus. Supărată că s-a simțit neglijată de colegii ei, Ramona a răbufnit la adresa lui Dani Oțil, certându-l că nu s-a interesat și de planurile sale de vacanță. Binențeles, totul a fost în spirit de glumă.

Ramona Olaru: Pe mine de ce nu mă întrebați dacă am vreun plan în weekend? Sunt așa cantitate neglijabilă? Da, am plan, plec la mare, o iau pe Bianca (n.r – prezentatoarea horoscopului din emisiune) și mergem.

Florin Ristei: Păi plouă la mare, e cu tunete și fulgere.

Ramona: Cum să plouă? Eu vin cu vremea și tu-mi spui mie că plouă? Nu plouă.

Florin: Așa am văzut pe aplicație.

Ramona: Ei, aplicația minte!

Dani: Să îți iei o pătură cu tine, nu știi niciodată ce primești la cazare.

Ramona Olaru, propunere indecentă. I-a cerut să fie prieteni cu beneficii

Săptămâna trecută, Ramona Olaru și Răzvan Simion au fost protagoniștii unui dialog spumos pe o temă controversată. Chipeșul matinal a declarat că nu înțelege conceptul de „prieteni cu beneficii”, referindu-se la două persoane care au o relație de natură exclusiv fizică. Frumoasa asistentă a intervenit, spunând că și ea a primit o asemenea propunere:

-Am inteles-o p-asta cu Friends with Benefits (n.r. Prieteni cu beneficii)!

-Nici eu, si mi s-a cerut de curând. Si eu nu am vrut sa fim prieteni. Eu nu vreau sa fiu prietenă cu cineva după ce am avut o relație.

Ramona a zis ca vrea să explice.

– Nu e rau, dar nu e nici bine. De doua trei ori depasesti linia, dupa care nu mai poti. Astăzi, de ce nu vii cand vreau eu sa ne vedem? Te atasezi. Daca esti si sensibil ca mine, nu pot…

-Eu daca am si adolescenta trebuie sa inteleg”, a fost dialogul dintre Răzvan și Ramona Olaru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI