Ce fac și cum arată socrii Biancăi Drăgușanu. Vedeta are o relație apropiată cu părinții lui Alex Bodi. Foto

Ce fac și cum arată socrii Biancăi Drăgușanu. Vedeta are o relație apropiată cu părinții lui Alex Bodi. Foto
Bianca Drăgușanu a mers în Spania, la socrii ei

Bianca Drăgușanu a fosta la un pas să divorțeze de Alex Bodi, însă apropiații ei susțin că vedeta a fost recent în Spania, la părinții soțului ei, unde toate problemele lor s-ar fi rezolvat. Bianca ar fi mers la socri tocmai pentru a discuta despre problemele pe care le are cu Alex.

Bianca Drăgușanu a mers în Spania, la socrii ei

Fosta prezentatoare TV și Alex Bodi au avut o relație foarte tensionată în ultimele luni. Bianca l-a acuzat pe soțul ei că o bate și a fost foarte aproape să divorțeze.

„Nimic nu ne mai ține împreună. Alex este violent, și nu mai suport să trăiesc cu teamă”, spunea Bianca în urmă cu doar câteva luni.

„Drumurile noastre se termină aici, este prea multă patimă și gelozie la mijloc. Nu mai merge deloc”, spunea și Alex.

Dar pentru că se iubesc mult și au vrut să își mai dea o șansă, cei doi au mers în Spania, unde locuiesc părinții bărbatului. Problemele au fost discutate și se pare că și rezolvate. Cel puțin asta reiese din fotografiile în care apar Bianca Drăgușanu alături de Alex Bodi și părinții lui.

„Bia este foarte apropiată de tatăl și mama lui Alex, Iosif şi Sanda Bodi, care au emigrat în Spania acum mai mulţi ani şi locuiesc în Alcala de Henares, o localitate aflată nu departe de Madrid.  Ea a dorit să îi vadă, mai ales acum, pentru a le cere un sfat și pentru a le fi aproape în zile importante. A stat acolo, s-a plimbat cu ei, s-a întors în țară și a petrecut Crăciunul, alături de prieteni și de șeful lui Alex”, a declarat un apropiat pentru wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI