Ce face Bianca Drăgușanu când crede că nu o vede nimeni. Gestul iubitei lui Alex Bodi, după ce a coborât din noul ei bolid de 400.000 de euro

Ce face Bianca Drăgușanu când crede că nu o vede nimeni. Gestul iubitei lui Alex Bodi, după ce a coborât din noul ei bolid de 400.000 de euro
Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un autoturism de 400.000 de euro

Bianca Drăgușanu a reușit să întoarcă toate privirile în acest weekend într-o benzinărie din Capitală, unde a mers să își alimenteze autoturismul de lux pe care și l-a achiziționat recent și pentru care a scos din buzunar 400.000 de euro. Se pare că vedeta trăiește în continuare pe picior mare și se simte foarte bine în pielea ei.

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un autoturism de 400.000 de euro

Fosta prezentatoare TV și-a etalat bolidul de 400.000 de euro pe care și l-a achiziționat recent. A mers la o benzinărie din Capitală să alimenteze la volanul noului model Lamborghini Urus, iar cei care au văzut-o au rămas cu gura căscată.

Dacă unii nu și-au putut lua ochii de la bolidul de lux, alții au privit-o cu admirație pe frumoasa blondă, care s-a afișat într-o pereche de pantaloni negri mulați și cu buricul la vedere. Vedeta s-a dat jos din autoturism și i-a dat cheile unui angajat din benzinărie, cât timp ea mers la casă pentru a plăti.

Foto: Spynews
Foto: Spynews

Bianca Drăgușanu s-a născut pe 16 decembrie 1983 în Petroșani și a devenit cunoscută în lumea mondenă după ce în mai 2009 a declarat că a fost iubita omului de afaceri italian Mirco Maschino. Câteva luni mai târziu era fotografiată în timp ce făcea dragoste în mare cu designerul Cătălin Botezatu.

De atunci, frumoasa a fost supranumită „Blonda lui Bote” și a devenit una dintre cele mai comentate dive din showbiz-ul românesc. În martie 2010, povestea de iubire dintre cei doi s-a încheiat, iar Bianca Drăgușanu s-a vopsit brunetă, pentru a scăpa de apelativul „Blonda lui Bote” și s-a cuplat cu fotbalistul Adrian Cristea, căruia i-a dat papucii în ianuarie 2011.

Din punct de vedere al carierei, pe vremea când de abia gusta din celebritate, Bianca Drăgușanu a participat la emisiunea „Atracție imposibilă” de la Euforia TV. Apoi a urmat un pictorial în Playboy, iar ulterior a devenit asistenta lui Dan Capatos, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”.

Bianca a mai fost împreună și cu Victor Slav, iar după despărțirea de el s-a cuplat cu Alex Bodi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI