Ce fac Raluca Pastramă și Pepe de Crăciun. ”Să te simţi femeie doar lângă mine”

Ce fac Raluca Pastramă și Pepe de Crăciun. ”Să te simţi femeie doar lângă mine”
Raluca Pastramă și Pepe, primul Crăciun separați. Ce vor face

S-au iubit enorm aproape nouă ani, dar iată că divorțul le-a bătut la ușă când nimeni nu se aștepta. Raluca Pastramă și cântărețul Pepe și-au spus ”adio” într-un mod surprinzător, prin scandal, acuze și incertitudini. Deși familiile lor speră și acum la o împăcare, protagoniștii au ales deja calea pe care o vor urma, iar întâmplările din ultima perioadă par că îi vor ține fermi pe poziții. Nici minunea Crăciunului nu va contribui la asta, căci, până la urmă, tot în mâna oamenilor stă alegerea. Astfel, în acest an, sărbătorile vor fi serbezi pentru amândoi și confuze pentru fetele lor.

Sărbători fără liniște. Raluca Pastramă și Pepe, primul Crăciun într-o formulă nouă. Ea face pregătiri, el cântă piese triste

Raluca Pastramă s-a filmat recent din bucătărie, în timp ce pregătea delicatesele pentru Crăciun. Fosta soție a lui Pepe căuta de zor ingredientele pentru cozonaci, pentru cei 12 pe care vrea să îi facă. În schimb, în acest timp, Pepe își varsa amarul prin cânt, în cadrul proiectelor sale online pe care le organizează cu diferiți cântăreți din România. Acesta a cântat de curând, alături de Valentin Dinu, celebra piesă ”Hoy tengo ganas de ti”. În imagini se putea observa cum acesta este vizibil afectat de evenimentele care s-au petrecut în ultima perioadă de timp în viața sa.

„Vreau ca în braţele tale deschise să îmi găsesc drumul/ Şi să te simţi femeie doar lângă mine/ Azi am dorinţă de tine, azi am dorinţă de tine/ Vreau să sting pe buzele tale setea inimii mele/ Vreau să sting pe buzele tale setea inimii mele/ Și să descoperim iubirea împreună în fiecare dimineaţă”, sunt o parte dintre versurile piesei traduse în română.

Unde vor fi fetițele de sărbători?

Apropiații celor doi spun că micuțele Rosa și Maria vor petrece Crăciunul cu ambii părinți, dar în zile diferite. Cei doi le-au pregătit o mulțime de cadouri cu ocazia sărbătorilor, dar și pentru a le ferici, având în vedere contextul emoțional în care se află.

„Ele vor sta o zi cu Raluca, iar în altă zi vor merge în vizită la vila lui Pepe, ambii pregătindu-le un munte de cadouri sub brad. Fetele au fost confuze în primele zile, atunci când mama şi tatăl lor nu mai locuiau împreună. Nimeni nu ştia cum să le explice. Dar, mai apoi, părinții le-au convins ca așa e mai bine și că le vor iubi mereu. Fetele par să se fi împăcat cu situația, sunt din nou vesele”, a declarat o persoană apropiată cuplului pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI