EXCLUSIV Pepe și Raluca Pastramă, decizie radicală de Crăciun. Ce vor face pentru ca fiicele lor să nu sufere

EXCLUSIV Pepe și Raluca Pastramă, decizie radicală de Crăciun. Ce vor face pentru ca fiicele lor să nu sufere
EXCLUSIV Pepe și Raluca Pastramă, decizie radicală de Crăciun. Ce vor face pentru ca fiicele lor să nu sufere

Pepe și Raluca Pastramă nu au ajuns la un acord privind o posibilă împăcare, o posibilă revenire la o viață sub același acoperiș, fiind momentan preocupați doar ca fiicele lor să resimtă cât mai puțin dureroasa despărțire. Ca ambele tabere să fie împăcate, pe perioada Sărbătorilor, Raluca și Pepe vor petrece Crăciunul alături de copiii lor, dar în zile diferite. Şi Raluca şi Pepe îşi vor răsfaţa fetele pe care le numesc ‘‘bucuria ochilor‘‘ și ‘‘două nestemate‘‘, aşa că Moş Crăciun le va vizita de două ori pe Maria şi pe Rosa Alexandra: ”Ele vor sta o zi cu Raluca, iar în altă zi vor merge în vizită la vila lui Pepe, ambii pregătindu-le un munte de cadouri sub brad”, ne-a menționat, în exclusivitate pentru impact.ro, o sursă din apropierea familiei aflată acum în prim-plan cu divorțul de pomină.

Pepe și Raluca Pastramă, decizie radicală de Crăciun

Maria și Rosa au suferit foarte mult la aflarea veștii că celebrii lor părinți au decis să pună punct poveștii de dragoste:

‘‘Fetele au fost confuze în primele zile, atunci când mama şi tatăl lor nu mai locuiau împreună. Nimeni nu ştia cum să le explice. Dar, mai apoi, părinții le-au convins ca așa e mai bine și că le vor iubi mereu. Fetele par să se fi împăcat cu situația, sunt din nou vesele”, a declarat, pentru impact.ro, o persoană din anturajul familiei Pastramă.

Pepe şi Raluca îşi idolatrizează fetiţele

Pepe și Raluca sunt în plin proces de divorț, dar în privința programului de vizită al copiilor au ajuns deja la o înțelegere:

”Ambii părinţi îşi idolatrizează copiii. Şi, din fericire, toţi văd că nu se ceartă pe zilele de vizită, când, unde şi cum poate veni tatăl să-şi vadă fetele. Fiindcă Maria şi Rosa Alexandra stau din prima clipă a separării cu mama lor, Pepe pare să fi realizat şi el că fetele trebuie să rămână la Raluca”, ne-a mai spus aceeaşi sursă. Şi Raluca şi Pepe îşi răsfaţă fetele, pe care le numesc ‘‘bucuria ochilor‘‘ sau ‘‘două nestemate‘‘.

Pepe și Raluca își împart Crăciunul

Moş Crăciun le va vizita de două ori pe Maria şi pe Rosa Alexandra. ”De Crăciun, ele vor sta o zi cu Raluca Pastramă, iar în altă zi vor merge în vizită la Pepe, ambii pregătindu-le un munte de cadouri sub brazi”, a mai adăugat sursa menționată, în exclusivitate pentru impact.ro. Apropiaţii părinţilor speră ca perioada de Crăciun să nu fie doar una de răsfăţ pentru copii, în care fetele să fie copleșite cu daruri, ci şi una de regândire a situaţiei în care au ajuns părinţii.

‘‘Parcă au fost amândoi prea focoşi, prea geloşi unul cu altul. Asta deşi dacă ar fi să-l întrebi fie pe Pepe, fie pe Raluca, amândoi ţi-ar spune că nu e deloc aşa. Dar noi, ceilalţi care-i ştim, sperăm încă. Cine ştie, poate, poate… va fi altfel pentru cele două micuţe să crească cu părinţii separaţi deşi vor avea parte de iubirea necondiţionată a ambilor. Fiindcă asta e clar, îşi iubesc copiii așa cum puţini părinţi o fac pe lumea asta!‘‘.

Au anunțat divorțul în luna noiembrie, după 10 ani de iubire

Celebrul Pepe a anunţat, la începutul lunii noiembrie 2020, pe canalul său de YouTube, despre separarea de mama copiilor săi. Ştirea a luat prin surprindere o țară întreagă, fiindcă mariajul celor doi părea că nu cunoaşte probleme. Pepe şi Raluca şi-au oficializat relaţia în urmă cu opt ani, dar cei doi au o istorie comună de mai bine de 10 ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI