01 iun. 2024 | 18:45

Ce fac acum foștii câștigători de la Survivor. Vedeta care s-a schimbat enorm după aparițiile TV

Monden
Ce fac acum foștii câștigători de la Survivor. Vedeta care s-a schimbat enorm după aparițiile TV
Ce fac acum foștii câștigători de la Survivor

În 2020 a avut loc primul sezon Survivor România, show-ul de supraviețuire bazat pe formatul internațional Survivor. Dacă nu vă mai aduceți aminte, primul sezon a fost difuzat în perioada 18 ianuarie 2020 – 30 mai 2020 la Kanal D. Pentru că a avut un succes răsunător, producătorii au continuat cu noi sezoane, însă mulți se întreabă ce fac acum foștii câștigători de la Survivor.

Ce fac acum foștii câștigători de la Survivor

Pe 9 ianuarie 2024, la PRO TV a debutat cel de-al patrulea sezon Survivor România. Cei 24 de concurenți, împărțiți în două tabere, Faimoși și Războinici, au avut parte de provocări grele în jungla din Republica Dominicană.

Primele două sezoane Survivor România au fost difuzate la Kanal D, însă începând cu sezonul 3, emisiunea a fost preluată de PRO TV. Încă de la primul sezon, românii au urmărit cu interes show-ul de supraviețuire, mai ales că toți concurenții din edițiile vechi au avut de trecut prin probe dificile pentru a pune mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Elena Ionescu – câștigătoare Survivor România 2020

În urmă cu patru ani, Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, a reușit să pună mâna pe marele trofeu, în valoare de 250.000 de lei, dar și cu titlul de „Supraviețuitor”. Ea a făcut parte din echipa Faimoșii.

După ce a câștigat Survivor România, Elena Ionescu a revenit în România, la fiul ei, căruia voia cu orice preț să-i asigure un cămin.

„Vreau să îmi cumpăr o casă. O căsuță pe pământ, cu un pic de curte. Vreau să am suficient loc cât să se joace băiețelul meu afară. Am și un câine, o cățelușă maidaneză pe care am găsit-o pe stradă și am adoptat-o și pe care o iubim foarte mult. O curticică mică ar fi suficient pentru noi și o căsuță modestă. Știți cum se spune, să ai unde să pui capul. E altceva când știi că e casa ta, oricât de micuță ar fi. Noi acum stăm cu chirie, așa că asta vreau să fac cu premiul de la Survivor România”, a spus Elena Ionescu, potrivit Wowbiz.

De asemenea, vedeta s-a reinventat, a apelat la medicul estetician pentru a-și mări bustul și numeroase intervenții la față.

Zanni – câștigătorul Survivor România 2021 și Survivor All Stars 2024

În vara lui 2021, Zannidache Edmond Hubert sau Zanni, cum este cunoscut publicului, a câștigat Survivor România 2021. Tânărul a făcut parte din echipa Faimoșilor și a petrecute șase luni intense în jungla din Republica Dominicană. Publicul l-a ales, prin intermediul voturilor, pe Zanni drept câștigătorul competiției, dar și a marelui premiu de 50.000 de euro. Se știe că tânărul a crescut prin orfelinate, după ce părinții l-au abandonat la o vârstă destul de fragedă și au plecat în Grecia.

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez.

Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine. Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni”, spunea câștigătorul Survivor România, sezonul 2.

Joi, 30 mai 2024, Zanni a câștigat Survivor All Stars și 100.000 de euro!

Alex Delea – câștigătorul Survivor România 2022

Pe 16 ianuarie 2022 a debutat cel de-al treilea sezon Survivor România, la PRO TV, după ce primele două sezoane au fost difuzat la Kanal D. Din nou, Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru marele premiu, 100.000 de euro, și trofeul mult dorit. Printre preferații telespectatorilor s-a numărat Alex Delea, care a și câștigat emisiunea. A făcut parte din echipa Războinicilor!

După competiție, viața lui s-a schimbat radical. I-a dat mamei lui 20.000 de euro, care are o afacere în Spania, și s-a apucat de stand-up comedy. Într-un interviu pentru Ego.ro, Alex Delea mărturisea cu ce se ocupă în prezent. În plus, el s-a mutat de la Constanța la București.

„Nu m-am pregătit deloc la debut. Am avut emoții constructive și a ieșit bine. Dacă mă întrebi ce am vorbit pe scenă nici nu știu. A fost ceva foarte neașteptat, dar chiar mi-a ieșit. Știu doar că lumea a râs, m-a aplaudat, m-am simțit fenomenal. Mai merg. Îmi place mult să vorbesc, îmi place cu microfonul. Abia aștept să merg din nou”, povestea Alex Delea.

Parteneri
Iancu Sterp și-a adus tatăl la nuntă. Cum a reacționat mama Geta când și-a văzut fostul soț prezent la petrecere
Redactia.ro
Cele mai ciudate obsesii și superstiții ale marilor artiști! Iată ce făceau Pablo Picasso și Constantin Brâncuși
Click.ro
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Imagini din apartamentul de 250.000 de euro al Andreei Tonciu. 'Am băgat foarte mulți bani'
Unica.ro
Sfârșit de octombrie cu zile de vară. Ultima prognoză dă totul peste cap
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Obligatoriu pentru cei care au casă la curte! Toată lumea trebuie să facă asta
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
COMPANIA ROMÂNEASCĂ GREENPOINT, marea CÂȘTIGĂTOARE a premiului UiPath AI25 din SUA
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cine sunt nașii lui Iancu Sterp și ai Denisei. Ileana și Claudiu Voicu, apariție spectaculoasă la nunta finilor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro