Ce face în prezent Elena Ionescu, câștigătoarea de la Survivor 2020. Vestea surpriză pe care a dat-o

Ce face în prezent Elena Ionescu, câștigătoarea de la Survivor 2020. Vestea surpriză pe care a dat-o
Cum e viața Elenei Ionescu de când a câștigat Survivor România 2020?

Cum este viața Elenei Ionescu după ce a câștigat marele premiu de la Survivor România 2020? Ce face fosta solistă de la Mandinga și care este vestea pe care le-a dat-o acum celor care o urmăresc pe rețelele de socializare?

Elena Ionescu i-a surprins pe fani cu o nouă veste! Ce face câștigătoarea Survivor România 2020?

Cunoscuta cântăreață de la Mandinga a reușit să pună mâna pe marele trofeu de la Survivor România în anul 2020. Aceasta a reușit să câștige și admirația publicului său pentru felul în care a luptat pentru ceea ce și-a dorit.

Nu s-a dat bătută, deși provocările au fost la fiecare pas, iar mulți dintre colegi au ținut constant să se joace cu psihicul. Cântăreața este acum preocupată exclusiv de creșterea băiețelul său și de emisiunea care îi are în plan pe unii din micuții vedetelor în cadrul căreia o pot vedea fanii – „Mămici de pitici cu lipici”.

Artista se pare că e pusă pe reinventat, așa că lucrează de zor la imaginea sa pentru când se va putea da drumul la concerte și evenimente. Bruneta a postat pe rețelele de socializare un plan de proceduri la nivelul feței, iar prima dintre ele i-a modelat zona mandibulară.

„Am fost în vizită la doctorul Delbani, un medic tânăr, super profesionist, alături de care am stabilit o serie de proceduri pe care urmează să le fac la nivelul feței. Consider că orice femeie trebuie să aibă grijă de felul în care arată.

Prima intervenție pe care am făcut-o a fost #jawline, o procedură care îți conturează zona mandibulară. Sunt foarte încântată de rezultat și abia aștept să vă arăt următoarele intervenții”, a scris Elena Ionescu pe Instagram.

Cum stă artista cu dragostea?

Cunoscuta artistă a susținut că fostul ei partener a înșelat-o, motiv pentru care a pus stop mariajului foarte scurt și a decis că cel mai bine ar fi să meargă pe drumuri separate. De atunci, fanii nu au mai văzut-o alături de niciun bărbat, cu toate că sigur e o femeie curtată.

„Mă mai iubește și pe mine din când în când cineva. Un bărbat inteligent, asta face pe toate în general, să știe să se descurce din toate punctele de vedere. Să nu fie foarte frumos că și frumusețea asta este trecătoare și sufletul este mai important decât frumusețea, am ajuns la concluzia asta. Vreau să fie un om sufletist, un om cu credință, să aibă niște principii, că despre asta este vorba”
Elena Ionescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI