Aurelian Temișan, amintiri despre Dan Spătaru. Ce s-a întâmplat între cei doi (exclusiv)

Aurelian Temișan, amintiri despre Dan Spătaru. Ce s-a întâmplat între cei doi (exclusiv)
Aurelian Temișan rememorează o întâmplare alături de Dan Spătaru

Aurelian Temișan a împărtășit cu fanii săi amintiri de preț alături de Dan Spătaru. Ce s-a întâmplat între juratul de la emisiunea „Te cunosc de undeva” și regretatul cântăreț?

Aurelian Temișan, detalii despre o amintire de preț alături de Dan Spătaru

Aurelian Temișan a trezit nostalgia tuturor atunci când a adus aminte de un mare cântăreț pe care l-a dat România. Juratul de la emisiunea „Te cunosc de undeva” a rememorat câteva întâmplări pe care a avut onoarea să le trăiască alături de Dan Spătaru.

”Tata era genul de cântăreţ zonal, ca să zic aşa”, spune colegul Andreei Bălan. Puțini știu, dar chiar tatăl lui Temișan a cântat în deschiderea spectacolelor lui Spătaru. Vedeta de la Antena 1 a povestit despre vremurile frumoase de atunci și despre tatăl său care era un cântăreț zonal.

Cel din urmă susține că familia sa a avut un destin aparte din câteva puncte de vedere pentru că deși părintele său de la care a moștenit iubirea pentru muzică nu a fost extrem de cunoscut, a reușit totuși să cânte în deschiderea regretatului solist:

„Familia mea a avut un destin aparte, din acest punct de vedere. Cel dintâi a cântat alături de Dan Spătaru tatăl meu, Aurelian Temişan senior. Se întâmpla înainte de 1990. 

Tata era genul de cântăreţ zonal, ca să zic aşa. Avea publicul său, din zona Doljului, aşa că a umblat pe ici, pe colo, dar nu şi-a dorit niciodată să facă pasul cel mare, spre Bucureşti, de pildă. Însă a cântat în deschiderea mai multor spectacole a căror vedetă era nimeni altul decât Dan Spătaru.”

„De la el am învăţat”

Aurelian a mai dezvăluit o întâmplare foarte frumoasă de la începutul anilor ’90, moment în care a preluat ștafeta. În anul 1991 Dan Spătaru era căpitanul naționalei de fotbal a artiștilor, mândrindu-se cu faptul că în trecut jucase chiar la profesioniști.

„Eu eram portar, iar din echipă mai făcea parte un Gheorghe Gheorghiu, un Mihai Lazăr. Am jucat un meci memorabil contra naţionalei omonime a italienilor, pe . La italieni erau nume grele, de la Giani Morandi, prieten cu Dan Spătaru de altfel, Eros Ramazotti, Luca Barbaresso. Abia după au venit şi turneele petrecute împreună, vreo 13 ani, cred! Dan Spătaru m-a întrebat dacă ştiu să joc biliard, dacă mă pricep la aşa ceva.

Eu, sigur pe mine, i-am răspuns afirmativ, imediat fără nicio ezitare. Gândeam că nu e mare scofală jocul de biliard. În prima partidă m-a lăsat să vadă ce pot, ce e de capul meu. Apoi mi-a tras o mamă de bătaie, ca la carte. De la el am învăţat să ţin tocul, să fiu atent la poziţia mea lângă masă, la diverse unghiuri şi multe altele. Dan Spătaru a fost, printre altele, şi maestrul meu de biliard”
Aurelian Temișan (Sursa: impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI