Ce dependență pe viață are Marcel Pavel, de fapt. Totul i se trage de când a avut covid-19 EXCLUSIV

Ce dependență pe viață are Marcel Pavel, de fapt. Totul i se trage de când a avut covid-19 EXCLUSIV
Marcel Pavel, dependent de pastile pe viață

Marcel Pavel, artistul care anul trecut a văzut moartea cu ochii după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, ne-a povestit, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre starea sa actuală de sănătate. Acesta ne-a mai vorbit și despre recitalurile pe care le susține peste graniță, în biserică, dar și despre cei trei copii ai săi, care i-au urmat pasiunea pentru muzică.

Ce dependență pe viață are Marcel Pavel

  • Anul trecut, Marcel a văzut moartea cu ochii, din cauza Covid-19: ”Am fost la un pas să mă intubeze”.

Marcel Pavel recunoaște că a văzut moartea cu ochii, anul trecut, când a fost diagnosticat cu Covid-19:

”Din patru în patru ore îmi făceau injecții. Eram terminat, bulversat, chiar și pentru anxietate mi-au dat niște pastile. Mi-au salvat viața. Am tușit cu sânge, cine nu s-ar speria? Am avut cheaguri de sânge la plămâni, am fost la un pas să mă intubeze.

Am gândit că, dacă ajung acolo, s-a terminat cu mine. Dacă mai stăteam o zi acasă și nu mă internam, muream”, povestea Marcel Pavel la Antena 1, după ce a fost externat de la Institutul „Matei Balș” din Capitală.

”Sunt dependent, pe viața, de pastilele pentru tensiune!”

Marele artist Marcel Pavel ne-a vorbit despre starea sa de sănătate, la mai bine de un an de când a scăpat de virusul care a îngenuncheat întreaga omenire:

”Cu sănătatea sunt bine, am tras mult. Am rămas însă cu tensiune foarte mare, toată viața voi lua tratament pentru inimă. La externare, anul trecut, am avut tensiunea 19.

Dacă nu iau pastile, tensiunea o ia razna, urcă la 17, iar dacă le iau ajung, undeva, la 13,7, în condițiile în care înainte să mă îmbolnăvesc de Covid-19 aveam 12,8”, ne-a declarat el, în exclusivitate, pentru Impact.ro.

”Cânt și în biserică, am un sentiment liniștitor!”

Vara aceasta, după lunga pauză muzicală impusă de pandemie, Marcel Pavel a prins concerte atât în țară, cât și peste graniță:

”Am avut câteva contracte în Elveția, unde am fost invitat să susțin un recital împreună cu fiul meu mijlociu, Sasha, la un eveniment privat, de către unul dintre marii producători ai show-biz-ului din Franța și Elveția. Am avut vreo trei spectacole și în Chișinău, s-au mișcat lucrurile”, ne-a mai declarat Marcel.

Dar marele artist cu voce de aur cântă și în lăcașurile de cult:

”Cânt și în biserică, la nunți, piesa „Ce folos, ce folos, viaţă fără de Hristos?”, am un sentiment liniștitor. Oamenii sunt impresionați până la lacrimi, iar de Paște cânt și alte piese bisericești, pricesne. De câte ori sunt invitat într-o catedrală sau biserică am un sentiment aparte, plin de o încărcătură spirituală profundă! Dumnezeu să ne ocrotească!”, ne-a mai spus Marcel Pavel.

Cei trei copii i-au moștenit pasiunea pentru muzică

Artistul este tare încântat că cei trei copii ai săi, Iuvenalia, Sasha și Richard, i-au moștenit pasiunea pentru muzică:

”Fetița este nemaipomenită, este elevă la Liceul de muzică ”George Enescu”, studiază pianul, face și balet. Merg cu ea adesea la emisiuni tv, o doresc oamenii, îmi spun să vin cu ea deși nu îmi prea place să o expun.

Băiatul cel mare a terminat Masterul în Pedagogie muzicală, iar Sasha, după ce a absolvit două facultăți, a devenit student la Administrație publică. Ambii cântă și la pian”, ne-a mai dezvăluit Marcel Pavel, în exclusivitate.

Urmăriți Playtech.ro și pe