Ce decizie au luat Antonia și Alex Velea în privința copiilor. Cântăreața a transmis un mesaj tranșant

Ce decizie au luat Antonia și Alex Velea în privința copiilor. Cântăreața a transmis un mesaj tranșant

Antonia, frumoasa artistă, și Alex Velea fac unul dintre cele mai solide cupluri din showbizz-ul autohton. Chiar dacă au copii, cei doi știu cum să-și condimenteze relația, pentru a nu interveni monotonia. Vacanța în doi este ingredientul secret.

Ce decizie au luat Antonia și Alex Velea în privința copiilor

Potrivit spynews.ro, Antonia și Alex Velea vor pleca pentru prima dată în Dubai, iar asta le dă multe emoții, mai ales că vor lua și copiii. Cei doi susțin că pentru ei există două tipuri de vacanțe: cele în cuplu și cele cu copiii. Li s-a întâmplat nu o dată să ia decizia de a-i lăsa acasă, tocmai pentru a petrece momente de vis în doi. „Neapărat trebuie să te duci în vacanţe doar tu cu soţul, când ai copii!”, a explicat Antonia.

Cântăreața a transmis un mesaj tranșant

Mai mult decât atât, artista a povestit că mai în toate vacanțele au parte de a se întâlni cu români care îi recunosc și care îi comentează:
„Pe plajă mai sunt şi români care ne pozează şi vrem să fim în forma cea mai bună. Mai sunt şi oameni care comentează tare în timp ce treci pe lângă ei, dar ne-am obişnuit, nu băgăm în seamă. Nu pun la suflet, dar dau atenţie şi răspund. În zece ani, de când cânt, mi s-au spus o grămadă de vorbe şi se cam repetă. Nu mă mai surprinde nimic, le-am auzit pe toate!”, adaugă artista.

Cu toate că știu care este ingredientul unei relații pasionale, din păcate, artiștii nu prea au timp de vacanțe, așa cum o recunosc chiar ei. Concertele, orele petrecute cu cei mici le încarcă deseori programul în timpul anului.

„Nu apucăm să plecăm în vacanţe foarte des, decât o dată pe an. Cam de fiecare dată, în vacanţă, eu şi Alex facem câte un masaj în cuplu”, mai spune Antonia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI