Alex Velea pune capăt scandalului cu Abi Talent. Mărturia filmată a soțului Antoniei

Alex Velea a avut o nouă intervenție, în contextul scandalului cu Abi Talent. Artistul își dorește să pună capăt situației neplăcute, ce a izbucnit când era departe de țară, în vacanță. Abi i-a insultat familia, iar Velea a răbufnit. Au urmat foarte multe cuvinte de ocară, aruncate între cei doi. De această dată, iubitul Antoniei își dorește să le arate tuturor că nu are timp de astfel de situații negative.

Alex Velea pune capăt scandalului cu Abi Talent

Cântărețul a făcut publică o mărturie video, pe YouTube, și a oferit alte detalii despre Abi. Imaginile publicate de curând le-au atras rapid și fanilor atenția, mai ales că este vorba despre replica finală, pe care Velea a mărturisit că i-a dat-o puștiului. Mai mult, acesta se simte pregătit să depășească momentul și a subliniat că este un mare susținător al noii generații de vloggeri români.

Alex Velea pune capăt scandalului cu Abi Talent. Mărturia filmată a soțului Antoniei 1
Alex Velea a susținut că scandalul cu Abi Talent a ajuns la final, într-o postare video pe YouTube

De asemenea, și-a început mesajul printr-o serie de scuze, adresate atât fanilor, cât și familiei, pentru limbajul pe care l-a folosit în ultima perioadă, pe rețelele sociale. „Am fost provocat, am fost atras în treaba asta”, a mărturisit Alex Velea, legat de scandalul cu Abi. Lucrurile degeneraseră mult prea tare, din punctul de vedere al lui Velea. De aceea, a vrut să îngroape securea războiului dintre el și vloggerul de 19 ani.

Ce spune artistul de amenințările către Abi

„Am văzut un story pe care l-a făcut. Era despre mine. Am zis să nu-l sun. Știam ce fel de om e. L-am mirosit repede. Am așteptat să-l văd față în față, poate își schimbă puțin părerea. Am încercat să trec cu vederea acest episod. M-am întrebat de unde are tupeul să vorbească așa cu mine. Eram la un eveniment și, la plecare, l-am văzut pe Abi. Nu aveam cum să nu-i zic ceva. M-am dus la el. I-am zis: vezi că ai vorbit prost de mine.

Am lăsat așa fraza, să o continue el. De fapt, i-am dat o șansă să-mi ceară scuze sau măcar să o dea la întors. Abi, tu m-ai lovit acolo unde mă doare, adică muzica și vârsta. Dar nu a fost deloc așa. Eram convins că e obraznic în viața reală. Mi-a dat o replică foarte proastă, o replică fără sens. Mi-a zis că m-a și uitat. Atunci i-am zis: e multă lume aici, altfel îți dădeam un capac. Îmi crescuse adrenalina. Nu accept, la cât am muncit, să-mi vorbească așa unul ca el. Nu cred că i-aș fi dat un capac. Nu-s violent, dar de nervi așa am simțit nevoia să mă exprim. Oricum… dacă îi dădeam un capac… îl despărțeam de sănătate și nu era cazul”, a povestit Alex Velea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI