Ce decizie a luat Maria Ciobanu pentru 2023, în ciuda vârstei de 85 de ani. Fiul ei o susține (exclusiv)

Ce decizie a luat Maria Ciobanu pentru 2023, în ciuda vârstei de 85 de ani. Fiul ei o susține (exclusiv)
Ce decizie a luat Maria Ciobanu pentru 2023?

Maria Ciobanu a surprins cu o decizie deosebită pentru 2023. Ionuț Dolănescu a oferit detalii despre cea care i-a dat viață. „Dacă starea de sănătate îi va permite. Mama e hotărâtă”, a susținut fiul celebrei interprete de muzică populară. Mulți ar renunța la acest lucru la vârsta pe care o are solista. Bărbatul a mărturisit că nimic nu poate să o oprească pe mama lui să facă asta. Despre ce este vorba?

Maria Ciobanu, decizie pentru 2023: ce a hotărât solista?

Maria Ciobanu a luat o decizie importantă pentru anul care se apropie cu pași repezi. Celebra artistă va continua să facă naveta dintre Statele Unite ale Americii și România, așa cum s-a obișnuit până acum. Ionuț Dolănescu a susținut că nimic nu o poate opri pe mama lui care tocmai a împlinit 85 de ani la începutul toamnei.

„Mama e hotărâtă să vină și la anul în România, dacă starea sa de sănătate îi va permite să facă asta. Cred că modelul ultimilor doi ani, când mama a revenit de fiecare dată acasă, e și pe placul ei!”, a afirmat Ionuț Dolănescu pentru impact.ro.

Artista a hotărât încă din 2019 să își petreacă iernile în Statele Unite ale Americii, acolo unde acest sezon rece este cu mult mai blând decât în România. Cea din urmă a hotărât asta pentru că suferă de o formă acută de astm, care îi îngreunează respirația în anumite condiții. De asemenea, în zonă locuiește și fiica ei și dorește să îi fie aproape pe cât de mult posibil.

Ce probleme de sănătate are: ,, nu cred că există un dușman mai păcătos”

„Nu am vicii, iar de fumat, nici nu vreau să aud. Nu cred că există un dușman mai păcătos. Eu am și pătimit din cauza tutunului, pentru că am inhalat fum în timp ce cântam și așa m-am trezit cu astm bronșic”, a mărturisit cu ani în urmă îndrăgita Maria Ciobanu.

Maria Ciobanu s-a retras din viața publică și a evitat în ultimii cinci ani să se mai urce pe scenă, deși majoritatea românilor ar vrea să o vadă cântând și acum. Cea din urmă se întoarce totuși cu drag în România în perioada august-septembrie, cu toate că nu mai are proiecte.

Solista a locuit în ultimii doi ani în zone diferite. În anul 2021 a rămas o parte bună de timp în casa din București din zona Giulești, iar în acest an a preferat să își petreacă timpul în compania rudelor din partea soțului ei.