Ce s-a întâmplat la parastasul lui Ion Dichiseanu. Imagini emoționante, decor neașteptat la 40 de zile după decesul actorului FOTO

Ce s-a întâmplat la parastasul lui Ion Dichiseanu. Imagini emoționante, decor neașteptat la 40 de zile după decesul actorului FOTO
Ce s-a intamplat la parastasul lui Ion Dichiseanu

Imagini emoționante, decor neașteptat la 40 de zile după decesul actorului Ion Dichiseanu. Familia, prietenii și fanii maestrului au fost la Cimitirul Bellu din Capitală pentru a-i aduce un omagiu tatălui Ioanei Dichiseanu. Ce decor a fost folosit i-a emoționat pe toți.

Ce s-a întâmplat la parastasul lui Ion Dichiseanu

Sâmbătă, 26 iunie, a avut loc parastasul de 40 de zile de la moartea marelui actor Ion Dichiseanu. Pomana a vut loc la Cimitirul Bellu din Capitală, iar pe lângă slujba religioasă rudele, prietenii și apropiații regretatului artist au amintit biografia lui Dichi. În onoarea marelui Ion Dichiseanu, Gabriela Lucuțar a organizat parastasul ca un eveniment demn de un maestru.

Lângă mormântul în care maestrul Ion Dichiseanu își doarme somnul de veci, cei apropiați i-au montat un ecran unde au transmis cele mai emblematice momente din cariera sa, ca un omagiu adus celui care a fost unul dintre cei mai mari actori ai României. Om de teatru, de televiziune și film, puțini sunt cei care știu că regretatul actor Ion Dichiseanu a fost și un mare iubitor al sportului.

Ca drept dovadă, deasupra ecranului unde rulau imaginile din viața lui Dichi a fost așezat un fular al Rapidului, echipa sa de suflet, și simbolul universal al teatrului, reprezentat de cele două măști, Tragedie și Comedie.

„Am jucat fotbal la „pitici” la Rapid. Mi-a plăcut mult sportul în general și fotbalul în special, dar n-am prea avut timp pentru el! În schimb, am fost alături de Rapid tot timpul. Și atunci când eram plecat din țară”, declara regretatul Ion Dichiseanu, acum mulți ani.

Primele declarații ale Ioanei, fiica lui Ion Dichiseanu, după moartea marelui actor

Ioana Dichiseanu, fiica regretatului actor, le-a mulțumit tuturor fanilor maestrului pentru gândurile bune și mesajele de condoleanțe pe care le-au trimis, cu gândul la cel care a fost Ion Dichiseanu.

„Am apreciat și mesajele și gândurile, dar sincer vă spun că nu am putut să răspund nimănui. Nu știu dacă o să pot trece vreodată (n.r. peste durerea pierderii tatălui). Fiecare moment pentru mine și fiecare zi care trece este grea pentru că el nu mai este fizic și îmi este dor de el în fiecare clipă.(…) Deocamdată vreau să îmi canalizez toate gândurile către tata pentru a încerca să păstrez o comunicare cu el”, a declarat Ioana Dichiseanu într-un interviu pentru Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI