Surpriză colosală pentru Ioana Dichiseanu. Cine e impresionat de vocea ei: ”Am simțit o mare influență a dragostei”

Surpriză colosală pentru Ioana Dichiseanu. Cine e impresionat de vocea ei: ”Am simțit o mare influență a dragostei”
Cine este influencerul portughez fascinat de vocea Ioanei Dichiseanu

Ioana Dichiseanu a captat atenția unui influencer portughez. Fiica regretatului actor Ion Dichiseanu l-a lăsat mască pe interpret după ce a auzit-o cântând anumite piese fado. Despre cine este vorba, de fapt.

Influencerul impresionat de vocea artistei Ioana Dichiseanu

Lumea showbizului românesc a rămas fără cuvinte atunci când un celebru influencer portughez a lăudat-o pe celebra Ioana Dichiseanu. Calitățile vocale impresionante ale artistei l-au fascinat pe André Carvalho, un faimos influencer din Portugalia, care a rămas fără cuvinte la interpretarea fără de cusur a fiicei regretatului mare actor Ion Dichiseanu.

Influencerul portughez a urcat pe canalul său oficial de Youtube o recenzie a melodiilor fado interpretate de Ioana Dichiseanu. Expertul a avut numai cuvinte de laudă la adresa brunetei, pe care a felicitat-o pentru felul în care a cântat „aproape perfect” melodiile din limba portugheză.

„Aici o să fac o evaluare foarte neobișnuita unei cântărețe românce, așadar o limbă latină, dar o limbă destul de îndepărtată de a noastră, de cea portugheză. Iar ea cântă într-o portugheză aproape perfectă. Iar numele acestei cântărețe este Ioana Dichiseanu. Nu pot pronunța foarte bine. A fost la o televiziune din România și a fost o interpretare foarte drăguță”, a spus influencerul.

Cum a rămas portughezul fascinat de cultura românească

După ce i-a ascultat interpretarea în limba portugheză, André Carvalho a rămas profund impresionat de vocea melodioasă a Ioanei Dichiseanu. Mai mult de atât, vloggerul nu s-a oprit aici și a căutat melodii cântate în limba română de către fiica regretatului actor, moment în care s-a îndrăgostit de cultura românească.

„Ioana Dichiseanu, oricât de neobișnuit ar fi, trebuie să spun: CE SURPRIZĂ! Nu știu dacă înțeleg eu bine româna, dar am rămas uimit de interpretarea ei. Care e chiar foarte frumoasă! Și cântăreața e foarte frumoasă, dansatoarele foarte frumoase, fetița, micuța, e tare frumușică de asemenea, și se leagă foarte bine cu versurile.

A ieșit foarte bine interpretarea. Românca cânta foarte bine. Nu știu în acest caz dacă ea este într-o relație, dar eu am simțit o mare influență a dragostei în ea, din felul ei de a cânta, de a-și mișca capul, din stil, din haine, din gesturi.

Eu cred că ea iubește mult, s-a inspirat mult din dragoste. Si a făcut un “cover”, o interpretare foarte fidelă a dragostei, si a sfârșit prin ce ați văzut în reprezentație. O surpriză excelentă pentru mine, mi se pare foarte faină și cultura românească.”, a completat celebrul influencer pe canalul său de Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI