Ce cântăreață a participat aseară la proteste. S-a fotografiat fără mască, fericită VIDEO

Ce cântăreață a participat aseară la proteste. S-a fotografiat fără mască, fericită VIDEO
Cântăreața care a participat aseară la protestele față de noile restricții

Niculina Stoican și alți cântăreți de muzică populară au participat aseară la protestele împotriva noilor restricții de la Târgu Jiu. Imagini cu vedeta mărșăluind pe străzile orașului.

Niculina Stoican, însoțită de alți cântăreți la protestele din Târgu Jiu

Mii de persoane s-au strâns duminică și luni noapte, în mai multe orașe ale țării, pentru a-și exprima nemulțumirea față de decizia autorităților centrale de a interzice circulația după ora 20:00 în localitățile cu incidență a cazurilor de COVID-19 mai mare de 4 la mia de locuitori.

Printre ei s-a numărat cunoscuta cântăreață de muzică populară Niculina Stoican, dar și alți interpreți. Aceștia au ieșit în stradă la Târgu Jiu pentru același scop.

Solista a fost însoțită de interpreții Marian Medregoniu și Delia Barbu. Niculina Stoican a transmis LIVE chiar pe pagina ei de Facebook. A surprins imagini de la manifestație, iar la un moment dat cei trei soliști au cântat. De asemenea, un alt interpret de muzică populară prezent la protest a fost și Nicolae Fîciu, președinte AUR din Gorj. Artiștii sunt afectați de măsurile luate de autorități, fiindcă nu se mai organizează evenimente festive la care să participe un număr mare de persoane.

La evenimentele de cu seară de la Târgu Jiu au participat un număr mare de persoane. Oamenii au mășăluit pe străzile orașului, apoi au ajuns în Piața Prefecturii, din centrul municipiului. După un timp, au pornit din nou pe străzi. Nu au fost înregistrate incidente deosebite, iar polițiștii și jandarmii i-au însoțit pe protestatari.

Manifestații în toată țara. Petarde aruncate în jandarmi la București, violențe la Brăila, scandări xenofobe la Pitești

Luni a fost noua zi de proteste împotriva noilor restricții. Mii de români din marile orașe ale țării au cerut eliminarea restricțiilor introduse la final de săptămână. Printre manifestanții pașnici s-au strecurat și persoane agresive, care au încercat să lovească jandarmii cu sticle sau petarde, cum a fost la București, în Piata Victoriei.

La Pitești, mulțimea a scandat sloganuri xenofobe la adresa ungurilor, în vreme ce la Bacău au strigat ”Hoții” și ”Asasinii” în fața Spitalului Municipal. În Brăila, 12 minori au încercat să distrugă un indicator rutier în zona stația Lukoil, a informat purtătorul de cuvânt al jandarmilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI