Constantin Enceanu l-a uimit pe Cătălin Măruță. Ce a putut spune despre Niculina Stoican, de fapt

Constantin Enceanu l-a uimit pe Cătălin Măruță. Ce a putut spune despre Niculina Stoican, de fapt
Constantin Enceanu, mărturii despre Niculina Stoican

Constantin Enceanu e un alt personaj al muzicii populare românești care vine cu mărturii incendiare despre colegii de breaslă. Ce a spus cunoscutul cântăreț despre Niculina Stoican?

Constantin Enceanu, mărturii despre Niculina Stoican

Dezăluirile incendiare și neașteptate ale unora din cele mai cunoscute personaje din muzica populară românească continuă! De data aceasta, iubitul solist Constantin Enceanu a acceptat provocarea picantă din cadrul rubricii de la emisiunea „La Măruță”.

Interpretul a decis să mai amâne unele răspunsuri pe care nu era sigur dacă vrea sau nu să le facă cunoscute, dar totuși a răspuns întrebărilor care l-au pus puțin în dificultate. La: „Care crezi că sunt cele mai mari trei defecte ale Niculinei Stoican?” a răspuns: „colerică, periculoasă în trafic, scundă.”

Ulterior, vedeta a argumentat afirmațiile. „Nu e nici înaltă. Cred că, în sufletul ei, și-ar fi dori să fie mai înaltă. Cum să nu conteze în muzica populară? (n.r. înălțimea) Ca la orice femeie, înălțimea e o problemă. Si la mine se uită lumea, la cum arăt, cum mă îmbrac”, a adăugat acesta.

De asemenea, întrebat același lucru despre Petrică Mâțu Stoian, bărbatul a dat cărțile pe față și a spus că este: „gurmant, se enervează foarte repede, vitezoman.” Mai mult decât atât, a adus alături de răspuns și o amintire pe care o are alături de acesta, dar și de colega de scenă menționată anterior. „Aveam spectacol eu, Petrică și Niculina, iar de la Craiova până la Chișinău ne-a oprit de cinci ori poliția și de două ori era să-i ia și carnetul.”

Cât pe ce să se despartă de soție

Constantin Enceanu era hotărât la un moment dat să pună punct familiei formate alături de soția lui după ce femeia pe care o iubește a decis că nu vrea să dea naștere unui al doilea copil. Artistul își dorea o familie mare, voia să aibă casa plină, iar totul s-a liniștit între ei după ce fiica lor i-a adus pe lume pe cei doi nepoți. Căsnicia acestora a continuat să meargă.

„N-am să o iert toată viața pentru asta. Soția mea nu a vrut să îmi facă al doilea copil. Am vrut să divorțez, ea a vrut doar un singur copil. M-am liniștit când fiica mea, Cătălina, mi-a dăruit doi nepoți. Îmi doream viața de familie cu doi copii, voiam să văd casa plină”, a dezvăluit pentru „Star Matinal”, de pe Antena Stars, Constantin Enceanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI