Ce calități și defecte au Vărsătorii – totul despre punctele tari și slabe ale acestor nativi

Calități și defecte ale Vărsătorilor

Nativii din zodia Vărsători sunt deschizători de drumuri, ceea ce poate că pentru unii „nu se poate”. Viața profesională, relațiile cu cei dragi, căsnicia și dragostea sunt influențate de trăsăturile lor dominante. Acest nativ este mereu atras de tot ceea ce este ieșit din tipar și diferit, tot ce este nou. Nu îi place să facă tot ce fac ceilalți oameni. Dorește să iasă mereu în evidență și nu ține cont de aparențe sau de părerile celor din jur. El vrea să fie exact așa cum e. Chiar dacă asta înseamnă să fie blamat sau judecat pentru atitudinea sa diferită.

Nativii din zodia Vărsător vor să vină mereu cu ceva nou, să schimbe reguli. El face asta pentru a își satisface instinctul de a se îmbunătăți dar și pentru a ieși din tipar, pentru a se deosebi de ceilalți oameni. Vărsătorul consideră că ceea ce numesc oamenii principii, sunt doar niște limitări și constrângeri, lucruri ce îl opresc din evoluție. Ca și oricare altă zodie, Vărsătorii sau defecte și calități.

Calitățile ale Vărsătorilor

Inteligența

Nativii din zodia Vărsător sunt extrem de inteligenți, având această calitate, nu ne face decât să-i respectăm mai mult decât o făceam deja. Asta nu înseamnă că cei ce s-au născuți sub semnul celorlalte zodii sunt mai puțini inteligenți, ci faptul că Vărsătorii reușesc să obțină rezultate uimitoare chiar și când depun un efort minim. Cei mai leneși Vărsători ajung să obțină ceea ce își doresc într-un final. Așa că, imaginează-ți doar ce pot face cei care sunt motivați cu adevărat să își obțină țelurile și scopurile.

Buni oratori

Nu doar inteligența este o calitate importantă pe care Vărsătorii o dețin. De asemenea, ei sunt și oratori foarte buni. Cu toate că unii sunt mai timizi iar alții mai zgomotoși, un Vărsători va atrage mereu atenția celor din jurul său atunci când vorbesc. Chiar și cei ce sunt mai timizi au tendința de a deveni mai deschiși odată ce subiectele sunt aduse în discuție. Mereu vei avea ceva de învățat de la un Vărsător.

Buni lideri

Nativii din zodia Vărsător au tot ceea ce le trebuie pentru a deveni lideri de succes și sunt pregătiți mereu pentru provocări noi, indiferent de situație sau de circumstanțe. Ei sunt foarte creativi și se laudă mereu cu un bagaj foarte impresionat de idei noi, proaspete și originale. Sunt capabili să își plănuiască viitorul și să facă decizii importante pe cont propriu.

Defecte ale Vărsătorilor

Stoicismul

La prima vedere, Vărsătorii par a fi persoane stoice și care tind să țină la distanță restul oamenilor. Acest lucru poate avea un aspect negativ asupra vieții de zi cu zi, mai ales atunci când interacționezi cu prietenii apropiați, membrii familiei sau persoane necunoscute.

Detașarea

De la exterior, nativii din zodia Vărsător pot părea persoane detașate sau chiar nepăsătoare față de cei din jurul lor. Cu toate acestea, nu este mereu adevărat. Le pasă de oamenii din jurul lor, dar, în același timp, ști sa respecte anumite limite și nu se amestecă în viața altora.

Iritabilitatea

Iritabilitatea este un defect al Vărsătorilor ce dispare periodic din personalitatea lor. Cu toate acestea, ei sunt mai predispuși să-și manifeste iritabilitatea mai repede față de alte persoane. Ar putea să lucreze la acest defect, dând dovadă de mai multă răbdare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI