Ce cadou i-a făcut Costi Ioniță lui Jador. Semnificația darului de la Survivor România

Ce cadou i-a făcut Costi Ioniță lui Jador. Semnificația darului de la Survivor România
Ce cadou i-a făcut Costi Ioniță lui Jador. Semnificația darului de la Survivor România

Înainte de a părăsi competiția, Costi Ioniță i-a oferit un dar prietenului său Jador. Ce cadou i-a dat acesta și ce semnificație profundă are.

Costi Ioniță, cadou pentru Jador

Costi Ioniță a fost al doilea concurent eliminat din competiția Survivor România. Costi este atât producătorul muzical al lui Jador, cât și amicul său. Prietenia dintre cei doi a fost vizibilă și în timpul concursului, pe vremea când Costi era încă în competiție la Survivor.

Înainte de a pleca acasă, producătorul muzical s-a decis să-i ofere un cadou de suflet prietenului său. Acesta i-a lăsat un tricou negru care are inscripționată o floare. Însă, nu este o inscripție oarecare, ci un simbol ce reprezintă” floarea vieții”. Jador, nu doar că a acceptat darul, dar artistul a și purtat în competiție tricoul primit.

Ce simbolizează „floarea vieții” inscripționată pe tricou?

Costi Ioniță a fost apreciat pe parcursul competiției pentru calmul de care a dat dovadă. Artistul este unul dintre cei mai renumiți producători muzicali. A făcut carieră atât în țară, cât și în străinătate și s-a bucurat de succes după succes de-a lungul timpului.

Tricoul pe care i l-a oferit lui Jador are o însemnătate aparte din punct de vedere spiritual. Floarea inscripționată pe tricou reprezintă o figură etalon a geometriei sacre, a Universului și a iubirii neconditionate.

Simbolul reprezentat de „Floarea Vieții” este cunoscut din veacuri ca fiind forma ce descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Acest simbol mai este numit și “limbajul liniștii” sau “limbajul luminii”. „Floarea Vieții” este considerată sursa a tot ceea ce există, limbajul primordial al Universului si expresia vizuală a forței vieții, a energiei pure și a legăturilor pline de armonie, conform folconcept.ro

Survivor România 2021 este una dintre cele mai urmărite emisiuni care se difuzează la ora actuală la televizor. Cele două echipe care participă la concurs sunt supuse unor probe de rezistență fizică și psihică greu de trecut. Doar cei mai buni vor reuși să meargă mai departe în competiție. Atât Faimoșii cât și Războinicii luptă pentru marele premiu și titlul de „Survivor România 2021”.Deoacamdată lupta este abia la început și concureții mai au de întâmpinat multe obstacole până la final.

Participanții au avut parte și de divergențe în timpul competiției. S-a lăsat cu lacrimi, recent, după ce Simona Hapciuc a fost criticată de colegii de concurs. Concurenta a povestit cum i s-au adresat cuvinte dure care ar fi afectat-o profund. Totodată, Simona s-a simțit nedreptățită de reacția colegilor și a declarat că nu și-ar dori să fie nimeni în pielea ei. Ea este de părere că cei din echipa ei au reacționat dur la adresa ei și consideră că aceștia au dat dovadă de răutate.

Survivor România 2021 poate fi urmărit la TV, pe Kanal D, cinci zile pe săptămână, în fiecare miercuri și joi, începând cu ora 22:00, iar vineri, sâmbătă și duminică, de la 20:00. Survivor România 2021 poate fi urmărit si online.