Survivor România 2021. Cu ce se ocupă Ana Porgras după ce a renunțat la gimnastică

Survivor România 2021. Cu ce se ocupă Ana Porgras după ce a renunțat la gimnastică
Survivor România 2021. Cu ce se ocupă Ana Porgras de când a renunțat la gimnastică?

Ana Porgras vine în atenția fanilor de la Survivor România 2021. Cu ce se ocupă aceasta și cum arată viața sa după ce a renunțat la gimnastică? Ce s-a schimbat de atunci?

Survivor România 2021. Ana Porgras, noua concurentă

România îi era datoare Anei Porgras în 2010 pentru că a adus acasă performanțele la bârnă. Aceasta avea doar 18 ani pe vremea aceea, iar titlul de atunci fiind singurul ei moment de glorie. În anul 2012, pe când se pregătea pentru Jocurile Olimpice, sportiva a decis să se retragă.

”Simțeam că nu mai pot fizic, îmi era greu după atâtea accidentări să o iau iarăși de la cap. Nu mai puteam merge înainte!”, spunea atunci Ana Porgras, conform Impact.ro.

Din păcate, fanii nu au aflat nici până acum motivul pentru care la doar 18 ani aceasta a decis să pună capăt unei cariere ce arăta că promite multe. Fosta campioană mondială la bârnă care a cucerit titlul în 2010 lucrează acum ca manichiuristă.

„Mai simt dor așa după concursurile de gimnastică”

„Fac tot ce ține de unghiuțue: cu gel, semipermante. Exclusiv pentru femei. E o pasiune! Ideea e că nu o fac pentru bani în mod special! Este o activitate care mă calmează, mă liniștește. După ce m-am retras, am fost o perioadă în Brașov. Sora mea era deja acolo și veneam în vizită tot timpul. M-am îndrăgostit de orașul asta. Mi se pare cel mai frumos oraș din România”, a spus Ana Porgras pentru ziare.com.

„Parcă au trecut prea repede zece ani de când m-am retras. Mai simt dor așa după concursurile de gimnastică. Asta este viata. Simțeam că nu mai pot fizic, îmi era greu după atâtea accidentări să o iau iarăși de la cap. Nu mai puteam merge înainte!”
Ana Porgras

E pregătită să dea tot ce are mai bun în show-ul Survivor România

Ana urmează să se alăture echipei Faimoșilor, după ce inițial a fost înlocuită în show de către Elena Marin. După ce și-a rezolvat problemele de sănătate, sportiva se simte pregătită să înfrunte toate obstacolele din Republica Dominicană.

„Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor. Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic.Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor’, a declarat Ana Porgras.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI