Ce cadou a primit Teo Trandafir în emisiunea de la Kanal D. Nu i-a venit să creadă când a văzut

Ce cadou a primit Teo Trandafir în emisiunea de la Kanal D. Nu i-a venit să creadă când a văzut
Ce cadou a primit Teo Trandafir în emisiunea de la Kanal D

Ce cadou a primit Teo Trandafir în emisiunea de la Kanal D. Vedetei nu i-a venit să creadă când a văzut ce anume a primit în direct, dar mai ales din partea cui este. Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune și nu este prima dată când se întâmplă ca invitații ei să îi facă vreun cadou neașteptat.

Ce cadou a primit Teo Trandafir în emisiunea de la Kanal D

Teo Trandafir a primit un cadou neașteptat în emisiunea sa, la început de an. Însă nu neapărat cadoul trebuie menționat, ci și persoana din partea cui este, și anume, nimeni alta decât Bianca Rus, despre care, pe final de 2021 s-a spus că ar fi supărat-o tare mult pe prezentatoarea de la Kanal D, adresându-i-se cu apelativul „mătușică”.

Atunci, Teo Trandafir a corectat-o imediat pe Bianca Rus, spuându-i:

„Nu, nu vreau să fiu mătușa ta! Niciodată să nu te duci la una la televizor s-o faci mătușă.”, i-a spus Teo Trandafir artistei, în direct.

Iată că după gafa făcută de Bianca Rus în decembrie, anul trecut, Bianca Rus a revenit la început de 2002, alături de Laurette și Raluca Podea în emisiunea Teo Show, de la Kanal D. Artista a profitat de ocazie și nu a venit cu mâna goală, probabil în încercarea de a îndrepta, public, gafa făcută.

Bianca Rus, dezvăluiri din viața privată

În timpul emisiunii, artista a scos o sticluță, motiv pentru care Teo Trandafir a crezut că este un parfum. Bianca Rus a avertizat-o însă pe prezentatoare că nu este vorba despre un parfum, ci mai exact de pălincă autentică de la Maramureș. Bianca Rus a îndemnat-o chiar pe vedetă să bea câte puțin înainte de emisiune.

Bianca Rus a făcut și câteva dezvăluiri din viața personală, spunând că deși tot mai mulţi bărbaţi o abordează, ea nu îşi doreşte în acest an un iubit.

„Am o grămadă de admiratori. Sunt atât de curtată. Nu vreau o relație anul ăsta. O să-i las așa”, a povestit Bianca Rus amuzată, la Kanal D.

Bianca Rus a trecut printr-un divorț dureros, cu ceva timp în urmă, dezvăluind că fostul partener obișnuia să consume des alcool, deși, la început nu îi cunoștea acest viciu, potrivit spuselor Biancăi Rus.

”Niciodată părinții mei nu s-au băgat în relațiile mele. Ai mei sunt la 700 de kilometri distanță și vorbele le suflă vântul, eu trebuie să fiu deșteaptă, să iau tot ce este bun de la ei și sa pun în practică. Despre fostul soț mie nu mi s-a spus nimic de rău, însă eu nu am putut să stau lângă un bețiv. Eu nu pot să stau lângă un om care bea, dacă eu nu am vicii”, spunea Bianca Rus.

Bianca Rus s-a transformat total după ce a slăbit 60 de kilograme. Ea a trecut printr-o intervenție de micșorare a stomacului, în 2018, apoi s-a axat pe regim alimentar și sport.