Legătura nebănuită dintre Andi Moisescu și Teo Trandafir. Ce făceau cei doi împreună

Legătura nebănuită dintre Andi Moisescu și Teo Trandafir. Ce făceau cei doi împreună
Legatura nebanuita dintre Andi Moisescu si Teo Trandafir. Ce faceau cei doi impreuna

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate și populare prezentatoare TV din România. De-a lungul anilor și-a construit o carieră fulminantă în domeniul televiziunii, câștigând simpatia a milioane de români prin felul său jovial de a fi. Deși prezintă Teo Show, de mulți ani, alături de Bursucu la Kanal D, diva a dezvăluit care este legătura ei cu Andi Moisescu.

Cum s-a legat prietenia dintre Andi Moisescu și Teo Trandafir

Într-un interviu acordat recent publicației OK! Magazine, Teo Trandafir a făcut mărturisiri incredibile legate de viața ei profesională și legăturile pe care le are cu alți colegi de breaslă, printre care și vedeta PRO TV Andi Moisescu.

Într-o discuție despre prietenie, trădări și legături puternice, gazda emisiunii Teo Show de la Kanal D a vorbit despre amiciția pe care o are cu juratul de la Românii au Talent.

Andi Moisescu ar fi mărturisit, acum ceva timp, că o consideră pe Teo Trandafir ca pe sora lui, aducându-și aminte faptul că mâncau împreună salam pe ziar, la începutul drumurilor lor în mass-media.

„La un moment dat la o adunare erau Florin Călinescu, Andi Moisescu şi Geanina Corondan. Florin Călinescu l-a rugat pe Andi Moisescu să caracterizeze nişte persoane şi acesta când a ajuns la mine a spus că nu mă poate caracteriza, pentru că sunt sora lui şi am mâncat împreună salam pe ziar. Ce poate spune mai frumos un prieten despre tine.”, a povestit Teo Trandafir.

„Adesea m-am simţit trădată, dar nu le pun la suflet!”

Vedeta de la Kanal D Teo Trandafir mărturisește că s-a simțit trădată, de multe ori, de persoane pe care le credea apropiate, dar a învățat să ierte, fiind convinsă de faptul că nimeni nu deține adevărul absolut.

„Da, am prieteni minunaţi din toate televiziunile cu care nu intru în conversaţii despre serviciu, asta ca să nu intru în situaţii stânjenitoare, să nu ajungem la conflict de interese, dar personal suntem foarte legaţi. Dacă nu aş crede în noţiunea de prieten, aş lua-o razna.

Adesea m-am simţit trădată, dar nu le pun la suflet, pentru că nu ştii cum te duce viaţa. Poate şi eu am greşit fără să îmi dau seama. Nu este bine să pui ştampila şi să spui că deţii adevărul suprem.”, a completat Teo Trandafir pentru OK! Magazine.

Teo Trandafir este una dintre cele mai longevive prezențe feminine de pe micile ecrane din România. Vedeta a fost prezentatoare TV la posturi precum Tele7ABC, Antena 1, PRO TV, iar în prezent este moderatoarea Teo Show la Kanal D, din anul 2013.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI