29 nov. 2022 | 20:23

Ce avere are Fuego. Artistul a recunoscut că a strâns ceva bani din muzică: „Muncesc de la 13 ani”

Monden
Ce avere are Fuego. Artistul a recunoscut că a strâns ceva bani din muzică: „Muncesc de la 13 ani”
Ce avere are Fuego. Artistul a recunoscut ca a strans ceva bani din muzica Muncesc de la 13 ani

Nu există niciun dubiu în legătură cu faptul că Paul Surugiu este unul dintre cei mai apreciați și reputați artiști din România. Are o carieră impresionantă de mai bine de 25 de ani și este îndrăgit de milioane de români din toate colțurile țării. Ce avere a strâns Fuego în viața sa. Muncește de la vârsta de 13 ani.

Ce avere a strâns Paul Surugiu

Are 46 de ani și pare să fi descoperit elixirul tinereții veșnice. Paul Surugiu, cunoscut publicului sub numele de scenă Fuego, a muncit din greu toată viața sa, pentru a avea o carieră înfloritoare.

Talentul, modestia, zâmbetul sincer și vocea inconfundabilă i-au adus, de-a lungul timpului, multe distincții și aprecierea a zeci de milioane de fani.

Deși este o persoană cât se poate de discretă, Paul Surugiu a vorbit în cadrul emisiunii Ego Life, găzduită de Dana Săvuică, despre averea strânsă în toți acești ani de muncă, precum și câte autoturisme deține.

Potrivit spuselor sale, Fuego este proprietarul a două locuințe și două mașini, automobile pentru care plătește, lunar, rate la bancă. Paul Surugiu se laudă cu faptul că este o persoană economă, care nu cheltuie banii pe lucruri frivole.

„Îmi doresc ca Moșul meu să îmi aducă mai multă sănătate, sunt un om sănătos, dar dacă e ceva ce m-a acaparat în anul acesta, a fost stresul.

Eu sunt un om care muncește 24h din 24h si zic că nu mai pot, dar publicul îmi dă acea energie de care eu am nevoie și pozitivitatea de care am nevoie. Îmi doresc să rămân un om integru, să-mi dea Dumnezeu sănătate. (…)

Am un tras frumos pentru că am muncit. Nu am făcut bănuții ori mica mea avere, dacă ne uitam ce averi au unii, eu am o mică avere…

A mea e făcută cu sânge pe muncă cinstită. Toată viața am muncit, de la 13 ani am plecat de acasă. Primii bănuți i-am făcut tot așa, cântând pe la Turda.

Am muncit si mai e un lucru – să știi să-ți păstrezi ce ai și să nu irosești pe drum, în timp, ceea ce ai. Sunt econom și am învățat de la oamenii lângă care am stat.”, a declarat Paul Surugiu, în exclusivitate pentru ego.ro.

Care este plăcerea vinovată a artistului

Paul Surugiu recunoaște că investește cei mai mulți bani în haine și accesorii, fiind conștient că imaginea contează enorm de mult pentru un artist de calibrul său.

„Pe haine de scenă cheltuiesc banii, pe pantofi cheltuiesc banii, pe opere de artă pentru că eu sunt colecționar. Fiind un om decent când vine vorba de achiziții, încercând să-ți plătești toate dările la stat. Eu am 2 mașini, toata viața am avut două mașini.

Profesia mea se face pe drumuri. În permanență se poate strica o mașină și rămâi pe drumuri. Eu de 30 ani am 2 mașini si leasing-uri plătesc rate cate 5-6 ani pentru ambele mașini pe societatea mea.

Eu lunar am niște rate de plătit. Si atunci de cate ori s-a stricat prima mașină si am rămas in pană, ce mă făceam dacă nu aveam a doua mașină?

O lună de zile cu ea în service. Am două (n.r. case), de la Turda, unde stă mama, și casa unde stau eu acum”, a completat solistul pentru sursa citată.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
Soluțiile cu care se stropesc pomii fructiferi în luna Mai. Sunt mai multe decât crezi
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro