Ce au scris americanii despre Florin Cîțu, după episodul ‘băut la volan’. Jurnaliștii au spus tot

Ce au scris americanii despre Florin Cîțu, după episodul ‘băut la volan’. Jurnaliștii au spus tot
Ce au scris americanii despre Florin Citu, dupa episodul ‘baut la volan’. Jurnalistii au spus tot

Premierul României, Florin Cîțu, are de înfruntat un nou scandal care îl vizează. S-a aflat că politicianul a fost arestat în urmă cu 21 de ani, în Statele Unite ale Americii, pentru că ar fi fost prins băut la volan. Aceasta a trebuit să plătească atunci o amendă de 1000 de dolari, la care s-au adăugat alte costuri de 45 de dolari alte costuri și suprataxe de 305 dolari.

Mircea Badea aruncă bomba despre Florin Cîțu

Vestea că Florin Cîțu a stat două zile după gratii a pus pe jar scena politică și presa din România. Pe fondul acestor dezvăluiri, realizatorul Antena 3, Mircea Badea, a aruncat o bombă despre premierul României. Acesta a lansat ipoteza că prim-ministrul român ar fi putut consuma și droguri, nu doar alcool.

”Cîțu a făcut pârnaie două zile în SUA, în urma unei sentințe dată de un judecător. Să conștientizam că în SUA toată lumea se urcă la volan dacă a băut puțin. Nu există filtre de poliție ca în Romania și suflat în fiolă.

Cîțu sigur a fost oprit pentru că făcea nasoale în trafic fiind rangă! În niciun caz nu băuse un pahar de bere și a picat la un control de rutină. În SUA nu există așa ceva. Era rangă! Și avea totuși 29 de ani, nu 18.

Sigur era doar băut rangă și nu cumva și/sau drogat? Că legea în baza căreia a fost băgat la pușcărie de judecător menționează ambele ipostaze. Să investigam, zic”, a precizat Mircea Badea pe Facebook.

Cum se apără premierul României

Cîțu a avut o reacție la știrea conform căreia a fost prins băut la volan și amendat în SUA. Premierul României a declarat că a fost sancționat pentru conducere sub influența alcoolului. Pentru fapta făcută, Cîțu a plătit o amendă foarte mare. Ceea ce i se pare interesant este faptul că această informație nu a apărut în patru tururi de scrutin cu PSD, ci acum,” în competiţia internă din PNL”.

”Am făcut o greşeală acum 20 de ani. Eu am condus, a fost o greşeală, am condus, am plătit foarte scump, a trebuit să-mi vând maşina, să merg un an de zile pe jos. Nu e un motiv pentru care să te mândreşti”, a mărturisit premierul Florin Cîțu.

Unde apare informația despre Cîțu

Potrivit unei publicații americane locale din Iowa, numită „The Ames Tribune”, actualul premier al României a fost prins într-o noapte, la ora 02.11, la intersecţia străzilor Elwood Drive şi Lincoln Way din oraşul Ames, conducând sub influenţa alcoolului. Informația a apărut în ziarul local la data de 4 decembrie 2000, într-o pagină destinată evenimentelor locale de acest tip, alături de alte știri similare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI