Ce au observat fanii la sânii Loredanei Groza. Ce acuzații îi aduc acum vedetei care folosește Photoshop

Ce au observat fanii la sânii Loredanei Groza. Ce acuzații îi aduc acum vedetei care folosește Photoshop
Loredana Groza, criticată de fani. Ce detaliu au observat

Loredana Groza este atacată de fani! Vedeta se confruntă cu un val de critici în mediul online după ce a postat câteva fotografii în care apare în ipostaze senzuale. Aceasta nu se aștepta la numeroase comentarii ce nu îi fac cinste.

Loredana Groza, atacată dur. Ce i-au reproșat fanii

Loredana Groza a fost în centrul atenției în ultima perioadă. Vedeta a negat orice fel de operație estetică de-a lungul timpului, dar fanii nu consideră că acest lucru este adevărat, iar comentariile pe care le lasă în mediul online spun totul.

Cântăreața este cunoscută pentru aparițiile excentrice și pozele senzuale, dar admiratorii ei au devenit din ce în ce mai curioși de schimbările sale. Unii o admiră pentru faptul că este extrem de îndrăzneață, în timp ce alții acuză că aceasta ar fi ajuns pe mâinile medicilor esteticieni.

„‘O să îți crească nasul la loc, la câte minciuni spui’, ‘Zici că nu ai nicio operație?’,

‘Faptul că o femeie își dorește să arate ca în tinerețe nu este un păcat, dar atunci când nu recunoaște că a apelat la mijloace chirurgicale pentru a-și păstra frumusețea este o jignire la intelectul celor din jur, mai ales când diferențele sunt evidente'”, sunt unele dintre comentariile lăsate de internauți.

Totuși, în anumite fotografii, fanii au observat că vedeta are câteva semne asemănătoare cu cicatricile ce rămân după un lifting mamar sau un implant cu silicon. Pe lângă toate aceste lucruri, diva este acuzată că și-ar edita pozele pentru a arăta perfect.

Loredana Groza: ‘Nu am nicio operație estetică’

Chiar dacă Loredana Groza este acuzată de fani pentru faptul că ar fi apelat la bisturiu, aceasta a susținut că nu are vreo operație estetică. Chiar dacă nu este împotriva schimbărilor, ea a mărturisit că preferă să recurgă la un stil de viață sănătos pentru a arăta cât mai bine.

„Nu am nicio operație estetică.

Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow.

Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor.”, a spus artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI