Loredana Groza, transformată în Lady Gaga. Cum a apărut în fața fanilor de această dată

Loredana Groza, transformată în Lady Gaga. Cum a apărut în fața fanilor de această dată
Loredana Groza, schimbată total! Fanii au fost uluiți când și-au dat seama că seamănă cu Lady Gaga

Loredana Groza și-a surprins fanii! Vedeta este cunoscută pentru faptul că are un stil excentric, așa că s-a decis să își facă o schimbare radicală de look. Mulți și-au dat seama că aceasta s-a transformat complet chiar în Lady Gaga.

Cum a apărut Loredana Groza în fața fanilor. S-a transformat în Lady Gaga!

Loredana Groza nu se teme de schimbările radicale de look, așa că vedeta își surprinde fanii prin fel și fel de apariții. De această dată, cunoscuta artista s-a decis să renunțe la părul lung, așa că a optat pentru o coafură pe care a avut-o și Lady Gaga.

Cântăreața nu renunță la nuanța de păr blond ce a consacrat-o, dar, uneori, ea simte nevoia de o schimbare. Cu acestea fiind spuse, Loredana Groza și-a surprins fanii în momentul în care a apărut tunsă bob, cu breton.

Nu se știe încă dacă este o schimbare de moment sau de durată, dar un lucru este clar! Loredana Groza seamănă cu Lady Gaga, mai ales pentru că artista de peste hotare îndrăgește acest tip de coafură extrem de popular în sezonul călduros.

Loredana Groza, adevărul despre operațiile estetice. Vedeta a spus totul

Loredana Groza este cunoscută pentru aparițiile sale excentrice, dar fanii au remarcat câteva schimbări la cântăreața lor favorită. Mulți au acuzat-o de faptul că ar fi recurs la ajutorul medicului estetician, dar vedeta a negat vehement faptul că are operații estetice. 

„Nicio operație estetică.

Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.”, a povestit Loredana Groza la Antena Stars.

Ce i s-a impus Loredanei Groza la Next Star. Șefii Antena 1 nici nu au stat pe gânduri

Loredana Groza are un stil vestimentar ce a consacrat-o, mai ales pentru că vedeta nu se teme să abordeze piese foarte sexy. Totuși, ținând cont că ea face parte din proiectul ‘Next Star’, ce este destinat copiilor, ea a fost nevoită să se îmbrace mult mai decent. 

„Este un concurs cu și despre copii, unii părinți și bunici au comentat, pe la colțuri, că e prea indecentă. I s-a sugerat, subtil, să-și schimbe stilul vestimentar. Cu greu a înțeles mesajul, astfel că acum apare pe micul ecran precum o profesoară de pension.

Au mai fost două soliste, în juriu, de-a lungul timpului, Alina Eremia și Lora, dar ele veneau îmbrăcate decent, păreau două școlărițe.”, au dezvăluit surse din cadrul emisiunii ‘Next Star’, pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI