O mare campioană din tenis o elogiază pe Emma Răducanu: ‘Va câștiga multe titluri de Mare Șlem’

O mare campioană din tenis o elogiază pe Emma Răducanu: ‘Va câștiga multe titluri de Mare Șlem’
O mare campioana din tenis o elogiaza pe Emma Raducanu

Emma Răducanu este noua revelație a tenisului mondial, după ce a câștigat turneul de Grand Slam de la US Open în 2021. Cine este marea campioană care o laudă pe jucătoarea de tenis din Marea Britanie.

Ce va face Emma Răducanu, după ce a câștigat US Open 2021

După marea victorie a Emmei Răducanu de la US Open, mulți critici s-au întrebat dacă nu cumva victoria englezoaicei cu origini românești se va opri aici, urmând exemplul unor tenismene precum Andreescu, Ostapenko sau Bouchard, ale căror cariere nu au mai strălucit după ce au câștigat câte un turneu de Grand Slam.

Marea campioană de la Wimbledon din 2013 Marion Bartoli a avut numai cuvinte de laudă de spus la adresa Emmei Răducanu, după ce tânăra de 18 ani a ridicat trofeul competiției de la New York. Tenismena este convinsă că Emma Răducanu va avea o carieră strălucită în sportul alb.

„Chiar dacă avea zero experienţă la acest nivel, n-am văzut nimic în jocul ei, care să dea vreun semn de scădere. A arătat foarte multă încredere, o pregătire mentală. Nu cred că se va opri aici. Nu poţi să câştigi US Open, fără să pierzi vreun set, datorită norocului. Nu poţi fi norocoasă zece meciuri la rând, dacă nu eşti deja la un anumit nivel.

Nu văd de ce n-ar reuşi şi pe viitor. Poate doar presiunea să o afecteze, dar eu cred că e pregătită pentru aşa ceva. Nu cred că se va opri la un singur turneu de Grand Slam. Va mai câştiga titluri majore“, a spus Bartoli pentru Eurosport.

Emma Răducanu a primit o scrisoare de felicitare de la Regina Elisabeta

Emma Răducanu a reușit performanțe incredibile la doar 18 ani. A câștigat turneul de Grand Slam de la US Open 2021 și a reușit să-l întreacă pe Andy Murray la numărul de urmăritori de pe Instagram, sportiva având 1.8 milioane de susținători față de campionul Angliei care are doar 1.7 milioane de fani în mediul online.

De asemenea, Emma Răducanu a primit o scrisoare oficială de felicitări din partea Reginei Elisabeta a Marii Britanii. Tenismena este extrem de onorată de gestul monarhului, spunând că va înrăma documentul cu pricina.

„A însemnat totul pentru mine să primesc un mesaj direct de la Majestatea Sa. Pentru mine reprezintă un model extraordinar, ca și pentru țară.

Mă onorează foarte tare că am primit scrisoarea sa, sunt foarte recunoscătoare și mă bucur că mi-a observat performanța. Cel mai probabil o să înrămez scrisoarea.

Voi înrăma scrisoarea primită din partea reginei! Înseamnă foarte mult pentru mine, îi sunt recunoscătoare, sunt onorată că a urmărit meciul meu de tenis.”, a spus Emma Răducanu pentru BBC.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI