31 ian. 2020 | 13:55

Ce au făcut doi tineri din Brăila, în timpul cutremurului de azi noapte. Gestul lor i-a șocat pe mulți

Știri generale
Ce au făcut doi tineri din Brăila, în timpul cutremurului de azi noapte. Gestul lor i-a șocat pe mulți
Ce au făcut doi tineri din Brăila, în timpul cutremurului de azi noapte

Specialiștii o numesc frică irațională, alții ar putea-o numi atitudine de cabotin. Oricum ar fi, gestul făcut de doi tineri din Brăila în timpul cutremurului de azi noapte i-a șocat pe mulți. Important este că a stors si câteva zâmbete.

Ce au făcut doi tineri din Brăila, în timpul cutremurului de azi noapte?

Un seism cu magnitudine de 5,4 grade pe scara Richter s-a produs în noaptea de joi spre vineri, 30-31 ianuarie, la ora 3:26 potrivit datelor transmise de Institutul Național pentru Fizica Pământului (INFP). Mișcarea scoarței terestre s-a simțit intens și în București: evenimentul a fost intens și de scurtă durată.

Localizare: 84 km E de Brașov, 97 km S de Bacău, 98 km NE de Ploiești, 110 km V de Galați, 112 km NV de Brăila, 148 km N de București, 171 km NE de Pitești, 177 km SV de Iași, 197 km E de Sibiu, 212 km N de Ruse.

”Și când credeam că le-am văzut pe toate…”

Fără victime ori pagube, dar cu momente de umor, căci din frică se pot naște multe. Cei care au marcat fenomenul natural au fost doi tineri din Brăila. Imediat cum au simțit că totul în jurul lor se mișcă, băieții au ieșit repede din casă, dar nu oricum. Ei și-au luat și playstationul cu ei, pentru a putea trece mai repede peste acest episod. O altă variantă ar fi că, în cazul în care s-ar fi petrecut o catastrofă, ultimul moment din viață să și-l petreacă după bunul plac.

Am fugit de cutremur ?

Publicată de Remus Mrf pe Joi, 30 ianuarie 2020

Așadar, cu playstationul în brațe, tinerii au ieșit din bloc și s-au așezat pe trotuar pentru a face un meci de FIFA pe cinste. Ideea lor a fost ingenioasă, așa că imaginile au ajuns virale și pe internet. Internauții au fost mulțumiți, căci s-au amuzat pentru moment după teama provocată de seism.

”Am fugit de cutremur”, a scris unul dintre cei doi jucători în mediul online. ”Și când credeam că le-am văzut pe toate…”, ”Vi se trage de la cutremur”, ”Te-a ajutat Dumnezeu”, au fost câteva dintre comentariile internauților amuzați de ideea băieților.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Fructul cel mai controversat din lume. Puțini curajoși îl pot mânca
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Mașinile pentru care nu mai trebuie ITP. Șoferii scapă de obligație de la 1 ianuarie
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
A TREIA tentativă DE ASASINAT asupra lui TRUMP. A vrut să-l omoare la miting, cu O PUȘCĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
O femeie s-a speriat când a aflat ce vrea să îi facă soțul în dormitor, fără reținere. Soția a dezvăluit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro