Ce au descoperit polițiștii într-un cabinet stomatologic din Capitală. S-a deschis imediat dosar penal

Ce au descoperit polițiștii într-un cabinet stomatologic din Capitală. S-a deschis imediat dosar penal
Descoperire șocantă înt-run cabinet stomatologic din Capitală!

Descoperire șocantă făcută de oamenii legii într-un cămin stomatologic din Căminul Kogălniceanu. Se pare că angajații instituției nu aveau la cunoștință ce se afla, de fapt, înauntrul unui dulap care nu mai fusese deschis timp de 20 de ani. Ce au găsit anchetatorii?

Ce au descoperit polițiștii într-un cabinet stomatologic din Capitală?

Angajații unui cabinet stomatologic al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București au deschis în cursul zilei de miercuri, 26 februarie, un dulat care a fost închis timp de 20 de ani. Aceștia nu știau că înauntrul lui se aflau 8 kilograme de mercur, arată surse apropiate Facultății de Drept din Căminul Kogălniceanu, citate de adevărul.ro.

Dulapul a fost deschis prin spargerea lacătului, o parte din sticlele în care era depozitat mercurul fiind distruse. Cut toate astea, oamenii legii iau în considerarea și varianta în care sticlele să fi fost sparte în trecut. „Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art.359 din Codul Penal”, conform Polițieie Capitalei.  La momentul actual, zona este securizată, iar la fața locului sunt echipaje de polițiști și pompieri. Iată mai jos mesajul oficial al autorităților și detalii despre cazul aferent!

8 kilograme de mercur au fost descoperite într-un cabinet stomatologic din Căminul Kogălniceanu
8 kilograme de mercur au fost descoperite într-un cabinet stomatologic din Căminul Kogălniceanu Sursa Foto: adevărul.ro

Ce spune Poliția Capitalei?

„Astăzi, în jurul orei 11:20 a fost sesizat prin apel 112 faptul că într-un dulap dintr-un cabinet medical din sectorul 5 au fost găsite aproximativ 5 kg de mercur. La fața locului au sosit polițiști ai Secției 17 Poliție și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Capitalei. De asemenea, au fost prezenți și specialiști Serviciului Interventie și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Pentru stabilirea împrejurărilor prin care cantitatea de mercur a ajuns în respectiva locație, polițistii au întocmit un dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art.359 din Codul Penal”
Poliția Capitalei

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI