Vedeta de la Antena 1 a înnebunit de nervi. Nu i-a răspuns nimeni de la DSP: ce s-a întâmplat

Vedeta de la Antena 1 a înnebunit de nervi. Nu i-a răspuns nimeni de la DSP: ce s-a întâmplat
Ce vedeta de la Antena 1 a avut probleme din cauza coronavirusului

Vedeta de la Antena 1, Octavia Geamănu, a înnebunit de nervi, după ce nu i-a răspuns nimeni de la DSP. Vedeta a avut probleme cu sora ei. Îndrăgita prezentatoare de la Antena 1, Octavia Geamănu, și soție a lui Marian Ionescu de la Direcția 5, traversează perioada epidemiei de coronavirus cu mari greutăți în suflet, din cauza situației în care se află sora ei. Luciana Geamănu a fost separată mai bine de o lună de zile de familie.

Octavia Geamănu a trăit un coșmar după ce sora ei a fost suspectă de coronavirus. Cum s-a întâmplat totul

Octavia Geamănu are inima cât un purece de când epidemia de coronavirus a început să facă ravagii la noi în țară. Vedeta încearcă să fie cât mai protectoare cu familia ei, în special cu băiatul ei, însă Luciana, sora ei, nu a fost ferită de incidente nefericite.

Toată întâmplarea a fost relatată de Octavia Geamănu pe rețelele sociale, unde și-a strigat dorul și neputința de a o ajuta pe sora ei, deși atât ea, cât și soțul ei, Marian Ionescu, sunt persoane publice cunoscute. Faptul că sunt persoane publice nu a contat deloc.

Octavia Geamanu este vedeta Antena 1
Octavia Geamanu este vedeta Antena 1

Oamenii, lăsați de izbeliște

Iată că lucrurile nu stau așa, iar în balamucul creat de Covid, cu regulile trasate dar de multe ori de neînțeles, oamenii cred că sunt lăsați de izbeliște.

Îmi văd sora după mai bine de o lună, deși ne despart doar 5 km. Trebuia să iau șampanie, dar niciuna nu bea. A răcit puternic prin septembrie, a sunat la 112 pentru că avea febră, dureri musculare… Doar nu te gândești că ai putea avea altceva în afară de Covid.

DSP nu răspunde la telefon

Oamenii care au venit să îi facă testul au fost minunați… Doar că după zeci de telefoane la DSP, Matei Balș, niciun răspuns! Never! Timp în care toți contacții ei au stat stresați, izolați la rândul lor. Eu nu apucasem să o mai vad înainte de răceala aceea, așa că mi-am văzut de viață, dar îngrijorată enorm pentru ea.

S-a făcut bine din fericire după 10 zile. Dar tot mi se pare îngrozitor să treci prin asta și să nu știi dacă e albă sau neagră!

Octaviana Gemănu și-a revăzut sora după o lună

Acum e într-un call, lucrează de acasă din martie. Dar cum n-am văzut-o de mult, mi se pare mai frumoasă ca oricând! O iubesc enorm! Vă îmbrățișez cu bucurie!”, a scris Octavia Geamănu, publicând și o poză cu sora ei, Luciana, lucrând.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI