Ce au crezut polițiștii că ar ascunde în mașină soțul Andreei Bălan. Au căutat peste tot în autoturism

George Burcea n-are doar actoria în sânge

Mari, foarte mari probleme în familia Andreei Bălan, de când George Burcea, soțul ei, a fost prins drogat la volan! Actorul nu a mai avut pe unde să scoată cămașa.

A fost depistat pozitiv pentru substanțe psihoactive

Conform Comunicatului Poliției, actorul de 32 de ani a fost testat cu Drugtest, iar rezultatul a indicat o valoare pozitivă pentru substanțe psihoactive, motiv pentru care a trebuit să ajungă la spital, unde a fost supus unor teste suplimentare.

Dar testele nu au făcut decât să confirme, oficial, realitatea din sângele actorului: da, actorul nu are doar actoria în sânge, are și drogul!

”Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive” (Comunicat Poliția Română)

Motivul pentru care George Burcea a ajuns la spital
Motivul pentru care George Burcea a ajuns la spital

Au căutat în tot autoturismul

Acum, George Burcea trebuie să demonstreze și de unde are drogurile. Polițiștii au scotocit mașina actorului pe toate părțile, dar n-au reușit să mai găsească nimic.

”Polițiștii au căutat peste tot, în orice colțișor al autoturismului. De aceea, probabil, a și durat mai mult acțiunea lor. Totuși, după verificări amănunțite, nu s-a găsit nimic, în consecință, actorul este doar consumator, nimic altceva”, au povestit persoane aflate în zonă.

Atenția nedorită pe care o are familia Andreea Bălan – George Burcea durează de mai bine de o lună. Scandalul a fost întreținut de atitudinea belicoasă a actorului și de tatăl acestuia, Nelu Burcea, care nu a ezitat să vină cu detalii foarte intime despre familia lor. Nu mai departe de săptămâna care se încheie, acesta a dat detalii amănunțite despre trecutul dubios al mamei lui George și le-a destăinuit ziariștilor dubiile în privința paternității  sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI