Ce au anunțat scoțienii după un nou meci excelent al lui Ianis Hagi. Reacția surpriză a lui Gerrard

Ce au anunțat scoțienii după un nou meci excelent al lui Ianis Hagi. Reacția surpriză a lui Gerrard
Anunţ extraordinar pentru Ianis Hagi. Ce spune Steven Gerard despre internaţionalul român

După un nou meci excelent al lui Ianis Hagi, scoţienii au făcut un anunţ extraordinar. Reacţia lui Steven Gerard spune tot despre viitorul fotbalistului în vârstă de 22 de ani.

Ianis Hagi bifează succes după succes

Partida dintre Rangers F.C.– St. Mirren de miercuri s-a dovedit a fi un meci excelent pentru Ianis Hagi care a pasat decisiv la primul gol marcat de echipa sa (2-0). După victorie, scoţienii au făcut un anunţ extraordinar despre viitorul internaţionalului român. Reacţia managerului lui Rangers, Steven Gerard, spune tot: acesta nu exlude să-l pună pe fiul “Regelui” Gică Hagi pe banca de rezerve la marele derbi al Scoţiei, contra lui Celtic. Partida va avea loc pe 2 ianuarie, de la ora 14:30.

“Ianis este în revenire de formă, contribuie foarte bine. Am de luat niște decizii, dar ne dorim să fim această postură. Sunt oameni care forțează să fie în echipă, dar voi alege o echipă de care să fiu convins că va face treaba împotriva lui Celtic.

Nu mă iau că a marcat recent, ci vreau să bag o echipă de care să fiu convins că va face treabă, fără resentimente”, a spus fostul mijlocaş legendar de la Liverpool.

Se pare că jucătorul de fotbal în vârstă de 22 de ani a reuşit să îşi revină după o perioadă mai grea a carierei sale. Şi presa de specialitate din străinătate l-a lăudat pe român pentru rezultatele din ultima vreme. În total, Ianis a dat, în acest sezon, 4 goluri și 10 pase decisive.

”Ianis Hagi a avut ocazia să continue forma care a dus la marcarea de goluri în ultimele două meciuri. Hagi a încercat să continue o fază periculoasă, dar a fost blocat”, au scris cei de la Daily Mail.

Irish Times: ”Românul s-a descurcat minunat să se debaraseze de trei adversari, înainte de a pasa lui Roofe”.

Ianis Hagi, lăudat de un specialist în fotbal

Rezultatele obţinute alături de formaţia din Glasgow, care are şansa câştigării primului titlu în prima ligă după zece ani, l-au pus pe Ianis Hagi pe primele pagini ale ziarelor de sport din Regatul Unit. Noel Whelan, analist pentru BBC Radio Leeds, este unul dintre cei care l-au lăudat pe sportiv pentru meritele sale.

“Când îţi doreşti jucători care să reacţioneze, speri să o facă într-un mod pozitiv. Nu contează cât de mult au nevoie să aştepte momentul. Vrei jucători cu atitudinea potrivită. Steven Gerrard l-a adus pe Ianis Hagi pentru un motiv. E jucătorul lui Steven Gerrard.

E un mijlocaş minunat, cum era Steven Gerrard, dar sezonul trecut, când a venit, era mare concurenţă pe posturi. Acum, toată lumea joacă pe posturile lor.

E foarte dificil să schimbi echipa câştigătoare, dar Ianis Hagi a intrat în echipă şi a performat. A ridicat ştacheta. Şi-a justificat minutele jucate. E fantastic pentru Steven Gerrard să vadă aceşti jucători luptând, contribuind la victorii. Nu vrei jucători care-şi ratează şansa. Hagi a răsplătit încrederea”, a spus acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI