Gică Hagi se va enerva! Ce a îndrăznit Gică Popescu să spună despre Ianis

Gică Hagi se va enerva! Ce a îndrăznit Gică Popescu să spună despre Ianis
Ce spune Gică Popescu despre Ianis Hagi

Fostul căpitan al echipei naționale, Gică Popescu a participat la celebra anchetă de sfârșit de an în care sunt aleși cei mai buni jucători ai anului 2020.

Ce decizie a luat Gică Popescu

La secțiunea ”Cel mai bun fotbalist al anului”, Gică Popescu l-a ignorat chiar și pe Ianis Hagi, unul dintre cei mai buni jucători pe care Romania îi are în prezent. Fostul căpitan al echipei naționale a explicat în exclusivitate pentru Playsport.ro de ce a ales să nu nominalizeze pe cineva.

”Nu am votat, pentru că pur și simplu nu știu pe cine. Astăzi nu mai este ca pe vremuri, atunci când eu și Hagi ne-am bătut pentru locul I timp de 11 ani. Degeaba avem jucători cu calități, dacă nu au performanțe la nivel de club. Chiar mi-a fost imposibil să îl aleg pe cel mai bun, așa că am preferat să trag linie”, a mărturisit Gică Popescu pentru Playsport.ro.

Pe de altă parte, Gică Popescu susține că este mai simplu la alegerea unui antrenor care a impresionat în anul acesta.

”La antrenorul anului este mai simplu. Avem Petrescu, Lucescu, Olăroiu, nu neapărat în ordinea aceasta. Au avut un parcurs foarte bun, confirmat prin performanțele de anul acesta”, a mai precizat fostul căpitan al echipei naționale.

Ianis Hagi, mutare la Sevilla

Potrivit publicației fichajes.com, clubul ia în calcul serios să facă o propunere pentru a-l aduce pe Ianis Hagi în Spania. Încă de la începutul carierei sale la Viitorul, tânărul atacant al echipei scoțiene a fost frecvent legat de Sevilla. Cu toate acestea, clubul din Sevilia nu a făcut până în acest moment o ofertă pentru a-l cumpăra. Însă, clubul scoțian a inclus pe lista ofertelor și clubul andaluz în lista cluburilor care se gândesc să-l oferteze pe fiul lui Gică Hagi. La doar 22 de ani, Ianis își trăiește deja al doilea sezon în Scoția, unde a acumulat până acum 33 de meciuri oficiale.

Sevilla, două cluburi din Serie A și altele din campionatul american de fotbal sunt pretendenți pentru actualul fotbalist de la Glasgow Rangers. Echipe precum Sampdoria, Cagliari, sau Toronto FC și New York City, apar ca posibili pretendenți la achiziționarea lui Ianis Hagi.

În mediul specializat în informații despre echipa de la Sevilla, Estadio Deportivo, se discută pe această temă și se pune ”că nu ar fi ciudat ca acest jucător să fie atrăgător pentru Sevilla, deoarece se poate deplasa pe tot frontul atacului și are acum un preț rezonabil”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI