Ce se întâmplă cu Ianis Hagi în Scoția. Jurnaliștii scoțieni au făcut anunțul

Ce se întâmplă cu Ianis Hagi în Scoția. Jurnaliștii scoțieni au făcut anunțul
Ce se întâmplă cu Ianis Hagi în Scoția?

Fanii lui Ianis Hagi sunt uimiți de ce se întâmplă cu acesta în aventura sa din Scoția. Ce au scris jurnaliștii străini despre celebrul sportiv român?

Vești noi despre evoluția lui Ianis Hagi. Ce se întâmplă cu fotbalistul în Scoția?

Ianis Hagi cucerește Scoția după ultima reușită! Fiul regelui fotbalului românesc este singurul fotbalist de la Rangers care a ajuns în cea mai tare formație din ultima etapă, iar evoluția românului i-a entuziasmat la maximum pe microbiștii români, dar și pe ziarișii scoției. Mijlocașul echipei naționale a fost astfel răsplătit pentru cele reușite din etapa de Crăciun, după ce a marcat golul victoriei cu Hibernian.

Managerul englez nu a fost extrem de impresionat de Ianis, dar iată că lucrurile s-au schimbat după ce fiul lui Gică Hagi i-a demonstrat cine este și ce poate. Și cu ajutorul lui, Rangers a reușit să-și mențină avantajul consistent în funtea clasamentului. „A profitat de oportunitate și a arătat că mă pot baza pe el. Este încă tânăr, dar poate crește mult. Sunt foarte mulțumit” a concluzionat fostul mare internațional englez. Concluzie: Hagi a ajuns la 4 goluri marcate în 17 partide în prima divizie scoțiană, alături de o altă reușită și în Europa League, contra Lech Poznan.

„Ianis a fost nevoit să aibă multă răbdare”

”Ianis a fost nevoit să aibă multă răbdare. Echipa era într-o serie fantastică de rezultate, a fost dificil pentru manager să schimbe formula de start”, a declarat Gary McCallister, potrivit Heraldscotland.

”Când se ivește șansa, trebuie să arăți ce poți. Exact asta a făcut Ianis Hagi. A fost excelent în ultimele meciuri. E o mare amenințare pentru porțile adverse, marchează, oferă pase decisive. De-asta l-am și adus aici. Când jucăm împotriva unor echipe care se apără aglomerat, de un jucător precum Ianis avem nevoie. Ianis Hagi e foarte implicat în antrenamente, e muncitor. Vrea să joace mereu, asta s-a văzut în ultimele sale prestații”, a transmis secundul lui Steven Gerrard.

Ce a spus managerul echipei?

„Ianis a trebuit să fie foarte răbdător. Echipa a avut o formă fantastică şi a fost dificil pentru manager (n.r. – Steven Gerrard) să schimbe lcururile. Atunci când ai ocazia, trebuie să arăţi ce poţi face. Asta a făcut Ianis. A fost excelent în jocurile în care a intrat recent. *E o adevărată ameninţare pentru porţile adverse, dă pase şi goluri. De aceea, a fost adus aici. Împotriva echipelor care se apără aglomerat, ne uităm la jucători precum Ianis pentru a debloca jocul. Reacţia sa a fost superbă. E foarte serios la antrenamente. Vrea să arate şi s-a văzut asta şi în ultimele sale meciuri”
Gary McAllister

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI