Ianis Hagi, criticat aspru de propriul său tată. Ce a putut spune Gică despre fiul său

Ianis Hagi, criticat aspru de propriul său tată. Ce a putut spune Gică despre fiul său
Ce Gică Hagi despre fiul său

La emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”, Gică Hagi a discutat mai multe subiecte din fotbalul românesc la finalul acestui an. Totodată, el a vorbit și despre fiul său Ianis Hagi.

Ianis Hagi, criticat aspru de propriul său tată

În emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu” de la gsp.ro, fostul decar al României a vorbit despre mai multe subiecte de actualitate din fotbalul din România și a avut și un reproș de făcut pentru fiul său Ianis.

”Trebuia să aibă mai multe goluri și mai multe pase la echipa națională. A debutat la echipa națională, a făcut performanțe la Under 21. A arătat că postul lui e acela pe care l-a avut la Under 21. El nu poate fi altcineva!
El are un post definit bine și nu-l definesc eu acum. El când s-a născut, s-a născut să fie pe acel post. Astea sunt caracteristicile lui și nu putem să-l schimbăm”, a spus Gică Hagi.

Diferența dintre Liga 1 și alte campionate

Potrivit lui Gică Hagi, fiul său a demonstrat la Viitorul că este cel mai bun, însă în afară concurența este mult mai mare, fiind vorba de mult mai mulți jucători.

„A demonstrat la Viitorul că e cel mai bun. A jucat un an și jumătate la o echipă mică și a fost cel mai bun, în play-off. Atunci când a fost cu cele mai bune echipe și cei mai buni jucători.

A plecat afară, unde concurența e mare. În România concurezi cu zece, afară cu o sută, cu o mie. Concurența afară e foarte mare”, a adăugat Gică Hagi.

”Ne trebuie o generație puternică”

Gică Hagi este de părere că România are nevoie de o generație puternică în fotbal, care să facă față luptelor cu echipe mari din Europa.

„Ne trebuie o generație puternică, una care să facă față și să se lupte cu marile echipe din Europa. Avem un exemplu și nu trebuie să avem presiune când vorbim despre Generația de Aur, care a arătat că se poate.

Am arătat că se poate. Cu unul mai mic, altul mai înalt, unul mai blond, altul mai iute, altul mai tehnic, altul mai stângaci, altul care aleargă. Ne-am bătut cu toți cei de afară! Acea generație s-a creat în anii ’80. Toți din acea generație, ’90-2000, suntem construiți în Luceafărul. Hagi o știe. Eu folosesc istoria să-mi creez viitorul. Construiesc ca să mă duc în viitor”, a concluzionat Gică Hagi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI