Ce au anunțat acum Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Ilinca Vandici. Primele reacții după decizia Kanal D

Ce au anunțat acum Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Ilinca Vandici. Primele reacții după decizia Kanal D
Ce au anunțat acum Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Ilinca Vandici. Primele reacții după decizia Kanal D

Celebra emisiune ”Bravo, ai stil! Celebrities” își va amâna filmările pentru o perioadă, în contextul pandemiei cu coronavirus. Acestea vor fi reluate atunci când condițiile o vor permite. Între timp, atât jurații, cât și Ilinca Vandici au adresat fanilor emisiunii câteva cuvinte.

Ce au anunțat acum Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Ilinca Vandici

Decizia a se amâna filmările a fost luată pentru ca echipa emisiunii să fie protejată, concurentele, dar și colaboratorii acestui show. Anunțul a fost făcut și de Ilinca Vandici, după ediția de miercuri seara.

”Anul 2020 parcă nici nu a început. Peste tot bântuie cifra 19. Toată echipa ”Bravo, ai Stil„ rămâne acasă până când timpul își va relua cursul normal. Noi luăm o pauză, fă și tu la fel! Ne revedem în curând, la Kanal D”, a declarat Ilinca Vandici pe pagina de YouTube a emisiunii.

”Dragii mei, pentru siguranța noastră și a echipei, emisiunea ”Bravo, ai Stil”, intră în pauză. Așadar, până ne vom revedea, nu uitați să fiți sufletul casei voastre. Făceți-o să strălucească prin prezența voastră plină de stil. Ne vom revedea în curând, numai la Kanal D. Vă pup și vă iubesc”, a declarat și Cătălin Botezatu.

Ce au declarat Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu

Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu au adresat și ei câteva cuvinte:

”Stilul nu înseamnă să strălucești, înseamnă să luminezi. Haideți să devenim împreună o lumină pentru cei de acasă. ESte un exercițiu mai greu decât ne puteam închipui. Luați-l ca temă pentru acasă, atâta timp cât noi vom fi în pauza de filmări. Abia aștept să ne revedem la Bravo ai stil, cu o incredibilă poftă de viață și cu o bucurie nemăsurată, pentru că putem fi iarăși împreună. Vă iubesc, vă ador”, a precizat raluca Bădulescu.

Maurice Munteanu: ”E momentul să descoperi că frumusețea vine din interior. Rămâi în interiorul casei tale. Toată echipa ”Bravo, ai stil” face la fel. Vom lua o pauză ca să ne revedem cu toții sănătoși și să putem începe filmările cât de curând”.

Emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” nu se va mai regăsi în grila stației, iar de săptămâna viitoare, telespectatorii vor putea vedea, în fiecare  miercuri, de la ora 22.00, ”Îmi place dansul”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI