Kanal D, decizie radicală. Ce se va difuza în locul Bravo, ai stil! Celebrities miercuri, la ora 22.00

Kanal D, decizie radicală. Ce se va difuza în locul Bravo, ai stil! Celebrities miercuri, la ora 22.00
Kanal D, decizie radicală. Ce se va difuza în locul Bravo, ai stil! Celebrities miercuri, la ora 20.00

Nu sunt vești bune pentru fanii emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Șefii de la Kanal D au luat astfel o decizie radicală din cauza epidemiei de coronavirus, iar în cursul zilei de astăzi a fost făcut public anunțul.

Kanal D, decizie radicală. Ce se va difuza în locul Bravo, ai stil! Celebrities miercuri, la ora 22.00

În contextul epidemiei de coronavirus, emisiunea ”Bravo, ai Stil! Celebrites”, de la  Kanal D își va amâna filmările pentru o perioadă, urmând ca acestea să fie reluate atunci când condițiile vor permite acest lucru. Decizia a fost luată pentru ca echipa emisiunii să fie protejată, concurentele, dar și colaboratorii acestui show de mare anvergură. Anunțul a făcut și de prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, imediat după ediția de miercuri seara de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”.

Astfel că, emisiunea nu se mai regăsi în grila stației, iar de săptămâna viitoare, telespectatorii vor putea vedea, în fiecare zi de miercuri, de la ora 22.00, ”Îmi place dansul”.

Ce spune Ilinca Vandici

“Toata echipa «Bravo, ai stil! Celebrities» ramane acasa pana cand timpul isi va relua cursul obisnuit. Ne revedem in curand, la Kanal D!”, a replicat Ilinca Vandici.

În situația generată de pandemia de coronavirus, din dorința de a-i proteja pe angajații și familiile acestora, a colaboratorilor, dar și a invitaților din emisiuni, dar și din nevoia de a respecta recomandările autorităților pentru a preveni îmbolnăvirile, Kanal D a restrâns anumite activități ale postului, dar fără a afecta fluxul difuzărilor în grila stației. Așadar, au fost restrânse la maxium interacțiunile în cadrul companiei, majoritatea angajaților lucrând de acasă, iar condițiile de distanțare socială și de igienă sunt respectate cu maximă strictețe.

Alte posibile modificări în grila Kanal D vor fi comunicate, la fel ca și până acum, prin canale oficiale ale postului TV, dar și prin materiale transmise presei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI