Ce aroganță și-a permis Cristi Borcea. Câți bani a dat pe un singur trabuc: ‘Ediție limitată’

Ce aroganță și-a permis Cristi Borcea. Câți bani a dat pe un singur trabuc: ‘Ediție limitată’
Ce aroganță și-a permis Cristi Borcea

Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo, este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Acesta nu a fost niciodată strâns la buzunar când a venit vorba despre micile plăceri și chiar a platit sume record pentru hobby-ul său. Iată, spre exemplu, câți bani a dat pe un singur trabuc.

Ce aroganță și-a permis Cristi Borcea

Cristi Borcea este un fumător înrăit de trabuc, dar problemele de sănătate l-au determinat să reducă din numărul de trabucuri fumate. El este deci nevoit să renunțe încet-încet la acest hobby, care nu doar că-i cauzează sănătății, dar îi face și pagubă la buget, chiar dacă banii nu ar fi neapărat o problemă pentru el.

Cristi Borcea a povestit de curând că nu a fumat deloc până la vârsta de 33 de ani, acum având vârsta de 51 de ani. Iar până să aducă în România brandul de trabucuri Davidoff, el nu suporta țigările. Însă suma pe care a ajuns să o plătească pe un singur trabuc fumat este impresionantă: cât o mașină la mâna a doua. Mai exact, omul de afaceri a plătit pe un trabuc nu mai puțin de 3.000 de dolari.

”Cel mai scump trabuc pe care l-am fumat e un Behike ediție limitată, de la Cohiba. E 3.000 de dolari! La început nu suportam țigara absolut deloc. Am fumat prima dată la 33 de ani în momentul în care am deschis cu fratele, nașul și cel mai bun prieten al meu, Marius Vizer, Davidoff la Marriott.

A venit Zino Davidoff, la deschidere, erau televiziuni… și-mi spune (n.r. – Marius Vizer): ”Fratello, trebuie să pui o țigară în gură”…N-am pus niciodată. La mine în birou nu intra nimeni să fumeze. Când venea nea Cornel (n.r. – Cornel Dinu fuma trabuc) dădeam cu spray!

Atunci, la deschidere am fumat trabuc Davidoff. Acum tot marca asta fumez, dar nu ca înainte. După operația pe cord… înainte fumam câte șase – șapte trabucuri pe zi, din acelea mari, acum le-am redus, unul, maxim două pe zi“, a povestit Cristi Borcea pentru prosport.ro.

Implicat într-un scandal legat de trabucuri

De altfel, Cristi Borcea a fost implicat chiar într-un scandal celebru legat de trabucuri, în anul 2007, la un meci Unirea Urziceni – Dinamo (0-0). Atunci, la gazde, manager general era Meme Stoica. Cei doi au intrat în conflict, iar Cristi Borcea și-ar fi stins trabucul chiar pe fruntea lui Meme.

”A venit Memeul înjurând la Neţoiu şi Borcea… Mă, nene, când i-a dat Neţoiu o ştachie! A sărit şi Borcea apoi pe el… Aoleu! Ce a fost acolo. Trabucul nu ştiu dacă a apucat să îl stingă, fiindcă nu se stinge aşa de uşor. Neţoiu era periculos, bătea şapte ca Memeul atunci. Dacă mergea la K1, sigur ieşea campion mondial“, povestea Dumitru Dragomir.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI