Valentina Pelinel, declarații surprinzătoare despre mariajul cu Cristi Borcea: ”Ceva s-a schimbat”

Valentina Pelinel, declarații surprinzătoare despre mariajul cu Cristi Borcea: ”Ceva s-a schimbat”
Valentina Pelinel, declaratii surprinzatoare despre mariajul cu Cristi Borcea ”Ceva s-a schimbat”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împlinit trei ani de căsnicie, cea dintâi venind cu declarații inedite despre mariajul lor. Cei doi au devenit părinții a trei copii, iar armonia pare să domnească în căminul lor.

Declarații inedite făcute de Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a oferit un interviul celor de la CANCAN în care a vorbit despre căsnicia sa dar și despre cei trei copii pe care îi au împreună: Milan, Indira și Rania.

Totodată, frumoasa vedetă a afirmat că se ocupă de afacerile familiei și totodată în ultima vreme, și-a concentrat atenția asupra familiei și copiilor. Valentina a povestit despre schimbarea care a avut loc în acești trei ani de căsnicie.

”Ceva s-a schimbat pentru că viața în sine este în continuă schimbare. Și acest lucru se vede și în relațiile noastre. În ceea ce ne privește, relația noastră este mai puternică decât oricând, și ceea ce e cel mai important, lucrurile sunt așezate acum.

Liniștea și echilibrul pe care le-am construit împreună sunt o resursă esențială pentru fericirea și împlinirea căsniciei noastre. Este o perioada binecuvântată și mă bucur de ea în fiecare zi, cu toată inima”, a mărturisti Valentina Pelinel pentru CANCAN.

În ceea ce-l privește pe Cristi Borcea, soția acestuia are numai cuvinte de laudă la adresa lui, caracterizându-l:

”Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative. Viața lângă el nu este niciodată plictisitoare.

Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, dar și să o facă să se simtă cea mai iubită din lume. Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilibrăm mereu lucrurile”.

Cum reușesc cei doi să mențină relația armonioasă

Valentina Pelinel mărturisește că ”în afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie”.

În ceea ce privește planurile de a mări familia, soția lui Borcea nu și-a propus să devină mamă pentru a patra oară, afirmând că: ”nu face parte din planurile noastre”.

Atunci când mai întâmpină neînțelegeri, ca în orice relație, cei dori preferă comunicarea spunând că: ”amândoi avem personalități puternice și nu este în firea noastră să dăm înapoi. Însă amândoi suntem dispuși la comunicare deschisă și onestă, la discuții și feedback constructive. Ne respectăm suficient de mult încât să adoptăm calea de mijloc și negocierea”. Părinți a trei copii, Valentina a fost întrebată despre viața de mamă.

”Ce pot să-ți spun este că fiecare zi alături de ei este magică. Dificilă, obositoare, fantastică, împlinită, fericită. Toate emoțiile pe care le resimte fiecare mamă în fiecare zi.

Cu siguranță, nu am timp să mă plictisesc sau să mă gândesc la ce e greu și mă concentrez să-i urmăresc cum cresc, evoluează și se dezvoltă.

Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și, dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre”, a mai mărturisit soția lui Cristi Borcea.

Valentina Pelinel, gest superb pentru Cristi Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împlinit 3 ani de mariaj, așa că blondina nu a uitat de fanii ei și a făcut un gest frumos pentru partenerul său, chiar în mediul online. Aceasta a dezvăluit o fotografie în care apare alături de soțul său, iar mesajul este unul emoționant.

„3 ani de căsnicie. The best is yet to come (n.r. Ce e mai bun abia acum o să vină)”, a scris Valentina Pelinel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI