Adela Popescu s-a luat de Cabral în direct la Pro TV. De ce s-a supărat vedeta

Adela Popescu s-a luat de Cabral în direct la Pro TV. De ce s-a supărat vedeta
De ce s-a suparat Adela Popescu pe Cabral

Pe Cabral și Adela Popescu îi leagă o prietenie veche, de pe vremea când ambele vedete prezentau o emisiune pe Acasă TV. Deși sunt extrem de apropiați, soțul Andreei Ibacka a supărat-o pe gazda de la Vorbește Lumea. Ce i-a reproșat blondina lui Cabral.

De ce l-a certat Adela Popescu pe Cabral

Adela Popescu și Radu Vâlcan reprezintă un adevărat exemplu pentru oamenii din jurul lor. Formează un cuplu sudat și fericit de mai bine de 12 ani de zile, iar tabloul familiei lor este complet de când au venit pe lume cei trei băieți ai lor, Alexandru, Andrei și Adrian.

Pe 7 mai, prezentatorul de la Insula Iubirii și frumoasa lui soție au sărbătorit botezul mezinului lor, Adrian, într-un decor de poveste, cu mâncare bună, prieteni apropiați, veselie și bună dispoziție.

„Ieri, la botezul lui Adrian, nu am văzut niciun lup rau. Doar oameni veseli, bucuroși să fie alături de noi într-un moment atât de important.”, a scris Radu Vâlcan pe Facebook, imediat după creștinarea fiului său cel mic.

Deși sunt prieteni de foarte mulți ani, Adela Popescu s-a supărat pe Cabral, atunci când prezentatorul de la PRO TV nu a fost prezent la botezul fiului ei și al lui Radu Vâlcan. Invitat în emisiunea Vorbește Lumea, blondina i-a reproșat colegului său de breaslă că nu a onorat invitația la botezul micuțului Adrian.

„Trebuie să vă spun următorul lucru, prietenia noastră durează de mulți ani. Ideea este în felul următor, acest domn nu a venit la botezul fiului nostru pentru că a avut o treabă importantă.

Eu n-am știut că e așa important, chiar m-am supărat pe el. Am zis, ‘Bă, ce om!. Când colo, el era pe podium. Am zis că s-a dus să facă un grătar.’, a spus Adela Popescu în emisiunea Vorbește lumea.

Adela Popescu s-a dus la botezul fiului lui Cabral

Cabral a avut parte de o absență motivată la petrecerea micuțului Adrian, susține vedeta. Motivul pentru care a lipsit de la botez a fost pentru că a participat la un eveniment foarte important de curse de mașini, pasiune în care soțul Andreei Ibacka a investit foarte mult timp și efort.

Supărarea nu a ținut mult, deoarece Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost prezenți la botezul fiului lui Cabral și al soției sale, micuțul Tiago Ibacka, eveniment ce a avut loc pe 14 mai.

„Ne facem mari si multi. Ce bine ca e asa. Astazi sarbatorim botezul lui Tiago Ibacka.”, a scris blondina pe Facebook.