Pavel Stratan, mărturisiri despre căsătoria Cleopatrei Stratan. ”Mă temeam de lucrul ăsta”

Pavel Stratan, mărturisiri despre căsătoria Cleopatrei Stratan. ”Mă temeam de lucrul ăsta”
Artistul a vorbit sincer despre asta

Pavel Stratan a vorbit sincer despre căsătoria Cleopatrei cu Edward Sanda. Cântărețul este cunoscut pentru relația frumoasă pe care o are cu fiica lui.

Ce părere a avut tatăl Cleopatrei despre căsătoria cu Edward Sanda

Pavel și Cleopatra Stratan s-au înțeles bine întotdeauna. Cu toate acestea, el a fost și este un tată destul de sever pentru fiica lui.

Acum, Cleopatra s-a căsătorit și s-a așezat la casa ei, chiar dacă unii ar spune că este mult mai prea devreme pentru o copilă de 19 ani să facă acest lucru.

Artistul a vorbit cu sinceritate despre ce crede despre faptul că fiica lui a făcut pasul acesta alături de iubitul ei. Pavel Stratan a dezvăluit cum a primit vestea că fiica lui, Cleopatra, are de gând să se căsătorească.

Pavel Stratan: „Mi-a fost teamă să nu o influențez”

Artistul spune că nu a fost deloc surprins, mai ales având în vedere principiile după care și-a crescut fiica.

„La mine n-a fost surpriză, pentru că eu multe dintre lucruri le știam. Pe Edi îl cunoșteam. O cunosc foarte bine pe Cleopatra și niciodată nu m-am gândit la lucrul ăsta, când ea o să facă pasul și dacă o să fie devreme sau târziu. Eu m-am gândit să fie cum a fost la mine, la părinții mei.

Important e cum o să se înțeleagă și după asta ce o să fie. Dar când se întâmplă lucrul ăsta, mai puțin contează.

N-am avut nicio reținere, totdeauna am avut încredere în Cleopatra și totodată mă temeam de lucrul ăsta, să nu intervin cu ceva, să nu îi spun vreo părere Cleopatrei, să-i spun cum văd eu lucrurile, s-o influențez. Pentru că, câteodată, părinții fac greșeala asta.

Părinții întotdeauna vor binele copilului. Eu pe Cleopatra am educat-o de mică și toate lucrurile frumoase și bune i le-am spus de mică, nu atunci, înainte să se căsătorească. 

Atâta încredere am avut în ea, încât în momentele acelea nu trebuia să îi spun ceva, ca s-o influențez.”, a declarat Pavel Stratan.

Cleopatra Stratan: „Datorită lui tata am ajuns să ne căsătorim”

Artistul a dezvăluit că el a fost cel care a anticipat relație fiicei sale cu Edward Sanda. Mai mult, el este și a fost confidentul Cleopatrei Stratan.

„El a fost lângă mine în absolut orice moment al vieții mele, în orice întâmplare. Cu el m-am consultat înainte de a lua orice decizie. Și acum fac la fel și o să fac la fel mereu, toată viața.

El m-a ajutat și el a fost martorul evenimentului în care l-am cunoscut pe Eduard, pe soțul meu, pentru că datorită lui am ajuns la București în ziua aceea. Datorită lui l-am întâlnit la studio și datorită lui am început toată povestea de dragoste, pentru că el a fost omul ăla care a anticipat toată relația noastră.

El și-a dorit ca noi doi să fim împreună. Datorită lui am ajuns să ne apropiem și să ne căsătorim, într-un final.

Tata e eroul meu. Pentru el n-a fost nimic șocant. Doar s-a bucurat odată cu noi, așa cum a făcut-o și mama mea și părinții lui Eduard. Tata știe tot despre mine. Eu am crescut lângă el, sub ochii lui. Câteodată el mă înțelege și fără să spună ceva.”, a declarat Cleopatra Stratan.